kitesurfles
logo

- Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin - Kitesurfles locatie Scheveningen

Kitesurfles locatie Scheveningen

Wij geven in Scheveningen kitesurfles op op het zuiderstrand. Bij strandpaviljoen 'De Staat' kan je ook terecht voor een hapje en een drankje.

Met de auto

Rijdt naar Markenseplein in Den Haag. Je kan hier tot 18.00 uur gratis parkeren naast de eindhalte van de bus en tram of indien hier geen plaats is in de nabij gelegen woonwijk. Kijk op google maps en plan gemakkelijk je route. Adres: Markenseplein 2583 KR, Den Haag.

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Hollands Spoor

Tram 12 richting Duindorp brengt je direct naar onze kitesurfschool. Anders kan je ook tram 1 nemen en overstappen bij de Keizerstraathalte op bus 22. Vanaf Den Haag Hollands Spoor is tram 12 het gemakkelijkst, die stopt bij het Hollands Spoor, het Centraal station en bij onze kitesurfschool voor de deur.

Vanaf Den Haag Centraal

Kan je tram RR3 richting Loosduinen nemen en dan overstappen bij halte Goudenregenstraat op tram 12 deze rijdt door tot en met onze kitesurfschool. Ook kan je stadsbus 22 richting Centraal Station nemen, deze stopt ook bij onze kiteschool voor de deur.

Route naar onze kiteles- en verzamellocatie bij strandpavilljoen De Staat

Op het Markenseplein kan je het gemakkelijkst direct rechts van "snackbar Melissa" door de doorgang met hekjes heenlopen. Vervolgens volg je het middelste pad richting strandafslag 10. Wanneer je het strand bent opgelopen, vind je aan je rechterhand strandpaviljoen 'De Staat' waar wij verzamelen. Voor de route naar 'De Staat' zie de foto's rechts.


locatie en route kitesurfschool kitesurfles weergeven op een grotere kaart

Geschikt kitesurfweer Scheveningen

Voor Scheveningen geldt dat je er kan kitesurfen met ZW, W, NW, N, NO wind. Ook is het, het beste om rekening te houden met de golven, van maximaal 1,5 meter en maximaal een lichte stroming. Bekijk hier het weer voor Scheveningen.