kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Kitesurfles cursussen

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de kitesurf cursussen voor seizoen 2022.

 

Kitesurfles.nl geeft kitesurfles in kitesurfen en powerkiten op vlak water of rustige zee in Kijkduin. Het is mogelijk bij onze kitesurfschool in Kijkduin / Den Haag kitesurflessen te volgen in een groep, met zijn tweŽn of prive. Alle onderstaande lessen zijn inclusief gecertificeerde kitesurfinstructeur, benodigde kitesurf uitrusting en internationaal geldig kitesurf certificaat. Enkel het wetsuit dien je vanwege de hygiene zelf mee te nemen.

Kitesurfcursus 3daags

In deze IKO kitesurfcursus van 3 kitesurflessen behaal je het IKO kitesurfcertificaat, waarna je zonder leraar zelf veilig kunt gaan kitesurfen. Je leert in de eerste les alles over het aansluiten, de veiligheid en het besturen van de vlieger. In de tweede les leer je met de vlieger om te gaan in het water, uit te wijken en de kracht kennen van de vlieger. De derde les zal je de eerste meters kunnen gaan varen. Lees meer over de 3 daagse beginner kitesurfcursus.

Kitesurfcursus 4-daags

In deze IKO kitesurfcursus behaal je in vier lessen je IKO certificaat. De kitesurfcursus heeft een extra les met korting ten opzichte van de drie-daagse kitesurfcursus, Je hebt hierdoor meer tijd om te leren varen en je techniek te verbeteren. Lees meer over de 4 daagse beginners kitesurfcursussen

Introductie kitesurfles

Een ervaren IKO gecertificeerde kitesurf instructeur zal tijdens deze introductieles kitesurfen de basis beginselen van het kitesurfen doornemen. Een ideale gelegenheid om de sport voor het eerst te leren kennen en te bepalen of deze bij je past. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 a 4 lessen. De introductie kitesurfles wordt afgesloten met een IKO certificaat. Lees meer over de introductie kitesurfles voor beginners.

Powerkiten / Vliegeren

De naam zegt het al, power vliegeren. Hierbij zal je versteld staan van de enorme kracht die de vliegers kunnen ontwikkelen! Powerkiten vormt een basis voor sporten als kitesurfen, flyboarden, buggyen en snowkiten. Powerkiten gaat op techniek, volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur! De powerkite clinic in Scheveningen of Den Haag is een uitstekende aanvulling voor jouw evenement op het strand.

Bedrijfsuitje kitesurfen

Voor groepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familiefeesten van 4 - 80 personen bieden wij de workshop kitesurfen. Het is mogelijk het bedrijfsuitje kitesurfen los te boeken of als een compleet arrangement inclusief drank en bbq.

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.

Kitesurfles cursussen

Kitesurfcursus 3-daags

Kitesurfcursus 4-daags

Kitesurflessen kinderen