kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Kitesurfles cursussen

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

Kitesurfles.nl geeft kitesurfles in kitesurfen en powerkiten op vlak water of rustige zee in Kijkduin en Scheveningen. Het is mogelijk bij onze kitesurfschool in Kijkduin / Den Haag kitesurflessen te volgen in een door ons samengestelde groep of je eigen groep van 2+ personen of prive. Alle onderstaande lessen zijn inclusief gecertificeerde kitesurfinstructeur, benodigde kitesurf uitrusting en internationaal geldig kitesurf certificaat.

Kitesurfcursus 3daags


Kitesurfcursus bestaande uit 3 kitesurflessen - Kitesurfles.nl

Wil jij graag kitesurfen en op een veilige manier alle basisvaardigheden onder de knie krijgen? Dan is onze 3-daagse IKO kitesurfcursus iets voor jou! Na deze cursus behaal je het felbegeerde IKO kitesurfcertificaat en kun je veilig zelf gaan oefenen. In de eerste les leer je alles over het aansluiten, de veiligheid en het besturen van de vlieger. Tijdens de tweede les leer je hoe je met de vlieger om moet gaan in het water, hoe je moet uitwijken en krijg je meer inzicht in de kracht van de vlieger. In de derde les kun je zelfs al de eerste meters varen! Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je in een ontspannen sfeer en op een veilige manier alle basisvaardigheden van het kitesurfen onder de knie krijgt. Boek nu en maak kennis met deze fantastische sport! Lees meer over de 3 daagse beginner kitesurfcursus.

Kitesurfcursus 4-daags

Als je serieus bent over het leren van kitesurfen en zelfstandig wilt oefenen, is de vierdaagse cursus de beste keuze voor jou. Met een extra les krijg je meer tijd om je vaardigheden te verbeteren en je techniek te verfijnen, zodat je met vertrouwen de golven kunt trotseren. En het beste van alles is dat deze cursus ook nog eens korting biedt ten opzichte van de 3-daagse kitesurfcursus. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en begin je avontuur op het water! Lees meer over de 4 daagse beginners kitesurfcursussen

Introductie kitesurfles


Introductie kitesurfles - Kitesurfles.nl

Wil je ontdekken of kitesurfen echt iets voor jou is? Dan is de introductie kitesurfles perfect voor jou! Dit is de eerste les van de meerdaagse kitesurfcursussen en biedt jou de mogelijkheid om alle basisbeginselen van het besturen van een grote kitesurfvlieger te leren. Ervaar de enorme kracht die de kites kunnen creëren en laat je begeleiden door een ervaren, IKO-gecertificeerde kitesurfinstructeur. Na deze les ontvang je een IKO certificaat en kan je aansluitend doorgaan met een 3 of 4 daagse kitesurfcursus om je skills verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Ontdek nu of kitesurfen iets voor jou is en beleef een onvergetelijke ervaring! Lees meer over de introductie kitesurfles voor beginners.

Powerkiten Vliegeren met een eigen groep


Een groep mensen die deelneemt aan een powerkiteworkshop op het strand, die de basis van het besturen van een grote vlieger leren.

De Powerkite workshop in Scheveningen of Den Haag is de perfecte toevoeging voor jouw strandevenement. Deze activiteit is geschikt voor groepen vanaf 8 personen en is ideaal voor groepsuitjes, schoolreisjes, vrijgezellenfeesten en andere uitstapjes. Tijdens de Powerkite workshop bestuur je een grote vlieger, ook wel powerkite genoemd, om kracht en snelheid te genereren. Dit kan een opstap zijn naar het kitesurfen. Bij powerkiten wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten vliegers die variëren in grootte en vorm. Onze ervaren instructeurs beschikken over diverse maten vliegers die we afstemmen op basis van de weersomstandigheden. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, deze uitdagende en leuke activiteit is voor iedereen geschikt. Dus boek nu je Powerkite workshop en ervaar een dag vol plezier op het strand!

Kitesurfen voor groepen

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! Voor groepen van 4 tot 30 personen hebben wij dé perfecte activiteit: de workshop kitesurfen. Laat je meeslepen door de krachtige vlieger en ervaar de enorme kracht van de natuur met de hulp van onze ervaren, IKO-gecertificeerde kitesurfinstructeur. Na deze les ontvang je niet alleen waardevolle tips en tricks, maar ook een officieel IKO certificaat. En waarom zou je stoppen na één les? Na het volgen van de workshop kitesurfen kunnen de deelnemers direct door met les 2 van onze 3 en 4 daagse cursussen. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest organiseert, onze workshop kitesurfen is de ideale activiteit voor een dag vol plezier, uitdaging en avontuur!

Reserveren

Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Heb je nog vragen over kitesurfles? Kijk dan eens op onze FAQ-pagina, waar we de meest gestelde vragen over kitesurfles beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0620234234 of E-mail.