kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Kitesurfles cursussen

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de kitesurf cursussen voor seizoen 2022.

 

Kitesurfles.nl geeft kitesurfles in kitesurfen en powerkiten op het strand van Den haag Scheveningen. Het is mogelijk bij onze kitesurfschool in Scheveningen / Den Haag kitesurflessen te volgen in groeps kitesurflessen, privé voor 2 kitesurflessen of prive kitesurflessen. Alle onderstaande lessen zijn inclusief gecertificeerde kitesurfinstructeur, benodigde uitrusting en internationaal geldig kitesurf certificaat. Ook krijg je van kitesurfles.nl het IKO-Kiteboarder's Handbook (t.w.v. 19,95) wanneer je aan een kitesurfcursus begint.

Kitesurfcursus 3daags

In deze 10,5 uur durende IKO kitesurfcursus behaal je in 3 kitesurflessen je IKO kitesurfcertificaat, waarna je zelfstandig kunt kitesurfen. Je zal op het strand leren vliegeren, in het water bodydraggen en stukken op je board gaan varen. Lees meer over de 3 daagse beginner kitesurfcursus.

Kitesurfcursus 4-daags

In deze 14 uur durende IKO kitesurfcurus  behaal je in vier lessen je IKO certificaat waarna je zelfstandig kan kitesurfen. De kitesurfcursus heeft een extra les met korting ten opzichte van de drie-daagse kitesurfcusus, we zullen hierdoor iets meer ingaan op de advanced oefeningen zoals varen, hoogte lopen, voorrangsregels en theorie van springen. De kitecursus bestaat uit vier lessen van ongeveer 3,5 uur. Lees meer over de 4 daagse beginners kitesurfcursussen

Introductie kitesurfles

Een ervaren IKO gecertificeerde kitesurf instructeur zal tijdens deze introductieles kitesurfen de basis beginselen van het kitesurfen doornemen. Een ideale gelegenheid om de sport voor het eerst te leren kennen en te bepalen of deze bij je past. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 a 4 lessen. De introductie kitesurfles wordt afgesloten met een IKO certificaat. Dit kitesurfarrangement duurt in tot en metaal ongeveer 3,5 uur. Lees meer over de introductie kitesurfles voor beginners.

Powerkiten / Vliegeren

De naam zegt het al, power vliegeren. Hierbij zal je versteld staan van de enorme kracht die de vliegers kunnen ontwikkelen! Powerkiten vormt een basis voor sporten als kitesurfen, flyboarden, buggyen en snowkiten. Powerkiten gaat op techniek, volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur! De powerkite clinic in Scheveningen of Den Haag is een uitstekende aanvulling voor jouw evenement op het strand.

Bedrijfsuitje kitesurfen

Voor groepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familiefeesten van 4 - 80 personen bieden wij de workshop kitesurfen van 3,5 uur. Het is mogelijk het bedrijfsuitje kitesurfen los te boeken of als een compleet arrangement inclusief drank en bbq. Kortom een programma van 6,5 uur vol spanning en avontuur. Het bedrijfsuitje kitesurfen is een veilige workshop waarmee uw groep leert teambuilden tijdens deze immens populaire sport.

Bedrijfsuitje met diverse workshops + borrel en event bbq in Scheveningen / Den Haag voor groepen

Voor groepen van 20 - 500 personen hebben wij het ultieme uitje samengesteld. Eerst sporten waarbij de deelnemers drie uur  gaan surfen, volleyballen, powerkiten, slacklinen en longboarden. Om vervolgens drie uur lang te onbeperkt te borrelen met lekkere hapjes. Het programma duurt in tot en metaal zes uur.

workshops + hapjes + borrel incl. drank (3uur)

 70,- p.p.

workshops + hapjes + borrel incl. drank (3uur) + bbq

 100,- p.p.

 

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.

Kitesurfles cursussen

Kitesurfcursus 3-daags

Kitesurfcursus 4-daags

Kitesurflessen kinderen