kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Kitesurflessen Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Kitesurflessen

Actie: Tot en met tot €225,- vroegboekkorting.

Kitesurfles.nl geeft kitesurfles in kitesurfen en powerkiten op vlak water of rustige zee in Kijkduin en Scheveningen. Het is mogelijk bij onze kitesurfschool in Kijkduin / Den Haag kitesurflessen te volgen in een door ons samengestelde groep of je eigen groep van 2+ personen of prive. Alle onderstaande kitesurf curssusen zijn inclusief gecertificeerde kitesurfinstructeur, benodigde kitesurf uitrusting en internationaal geldig kitesurf certificaat.

3 Daagse beginner kitesurfcursus

Kitesurfcursus bestaande uit 3 kitesurflessen - Kitesurfles.nl

Wil jij graag kitesurfen en op een veilige manier alle basisvaardigheden onder de knie krijgen? Dan is onze 3-daagse IKO kitesurfcursus iets voor jou! Na deze cursus behaal je het felbegeerde IKO kitesurfcertificaat en kun je veilig zelf gaan oefenen. Lees meer over de 3 daagse beginner kitesurfcursus.

4 Daagse beginner kitesurfcursus

Als je serieus bent over het leren kitesurfen en zelfstandig wilt oefenen, is de vierdaagse kitesurfcursus de beste keuze voor jou. Met een extra kitesurfles krijg je meer tijd om je vaardigheden te verbeteren en je techniek te verfijnen, zodat je met vertrouwen de golven kunt trotseren. Lees meer over de 4 daagse beginners kitesurfcursussen

Introductie kitesurfles voor beginners

Introductie kitesurfles - Kitesurfles.nl

Wil je ontdekken of kitesurfen echt iets voor jou is? De introductie kitesurfles is de eerste les van de meerdaagse kitesurfcursussen en biedt jou de mogelijkheid om alle basisbeginselen van het besturen van een grote kitesurfvlieger te leren. Lees meer over de introductie kitesurfles voor beginners.

Powerkiten Vliegeren met een eigen groep

Een groep mensen die deelneemt aan een powerkiteworkshop op het strand, die de basis van het besturen van een grote vlieger leren.

Tijdens de Powerkite workshop bestuur je een grote vlieger, ook wel powerkite genoemd, om kracht en snelheid te genereren. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, deze uitdagende en leuke activiteit is voor iedereen geschikt. De Powerkite workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen en is ideaal voor groepsuitjes, schoolreisjes, vrijgezellenfeesten en andere uitstapjes.

Kitesurfen voor groepen

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! Voor groepen van 4 tot 30 personen hebben wij dé perfecte activiteit: de workshop kitesurfen. Laat je meeslepen door de krachtige vlieger en ervaar de enorme kracht van de natuur met de hulp van onze ervaren, IKO-gecertificeerde kitesurfinstructeur. Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest organiseert, onze workshop kitesurfen is de ideale activiteit voor een dag vol plezier, uitdaging en avontuur!

Reserveren

Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen en bevestigen.