kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Kitesurflessen - Powerkiten / vliegeren

Powerkiten / vliegeren

Ontdek de kick van het powerkiten tijdens een onvergetelijke workshop in Scheveningen of Den Haag! Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een groepsuitje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden, powerkiten is de perfecte toevoeging aan jouw strandevenement. Met onze ervaren en enthousiaste instructeurs leer je binnen 1 of 2 uur hoe je een grote vlieger, oftewel powerkite, kunt besturen om kracht en snelheid te genereren. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent, onze workshop is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. En met onze diverse maten vliegers, afgestemd op de weersomstandigheden, ben je verzekerd van een spannende en uitdagende ervaring op het strand. Wacht niet langer en boek nu jouw Powerkite workshop voor een dag vol plezier en adrenaline!

Inhoud workshop vliegeren voor groepen

Onze professionele powerkites met bar geven je hetzelfde gevoel als kitesurfen en variëren in grootte en vorm, zodat we de vlieger af kunnen stemmen op jouw niveau en de weersomstandigheden. Tijdens de workshop leer je van onze ervaren instructeurs hoe je de vlieger bestuurt zonder te crashen en hoe je de ultieme krachten van de wind kunt ervaren. Je zult versteld staan van de snelheid en de kracht die je kunt genereren terwijl je over het strand wordt gesleept. Naast het besturen van de vlieger, leer je ook hoe je loopings kunt maken en andere coole tricks kunt uitvoeren.

Workshop 1 uur 8 - 25 personen 29,50 p.p.
Workshop 1 uur 25+ personen 22,50 p.p.
Workshop 2 uur 8 - 25 personen 34,50 p.p.
Workshop 2 uur 25+ personen 29,50 p.p.

Uw complete uitje geregeld


Wij van Kitesurfles zijn gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke groepsactiviteiten voor groepen van 20 tot 200 personen. Onze activiteiten zijn gericht op teambuilding en zorgen voor een unieke ervaring op het strand. We kunnen ook activiteiten op locatie regelen voor grotere groepen. We hebben al vele succesvolle events georganiseerd, waaronder teambuildingsdagen, bedrijfsfeesten en afdelingsuitjes. Bij ons kunt u ook uw persoonlijk ontwikkelbudget inzetten voor de activiteiten. Wij zorgen voor een duidelijke offerte en één overzichtelijke factuur voor het complete uitje. Vertel ons uw plannen en wij organiseren een fantastische stranddag die nog lang in de herinnering zal blijven!


Reserveren

Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen en bevestigen.