kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Powerkiten / vliegeren

Powerkiten / vliegeren

Powerkiten voor groepen tijdens uw event: 

Het vliegeren of powerkiten voor groepen is speciaal bedacht zodat ook groepen optimaal van het vliegeren kunnen genieten. Vaak doen meerdere deelnemers van een grotere groep mee aan het vliegeren, en overige deelnemers aan andere activiteiten. Hierbij is het mogelijk om met de groep bij elkaar ingepland te worden.

Vliegeren voor groepen vanaf 4 personen.

Bij ons kan je met een groep vrienden, familie of collega's leren powerkiten op het strand van Scheveningen of locatie in de omgeving.

De powerkite lessen duren 1,5 uur. Een powerkiteles of vliegerles  wordt gegeven aan groepen van 6 tot en met 200 personen. Instructeur, helm, powerkites in diverse maten zijn inbegrepen.
We beschikken anders dan de meeste uitjes aanbieders over professionele powerkites die met bar te besturen zijn. Hiermee leer je echt powerkiten, anders dan workshops waarbij je met handles leert vliegeren. Ook zijn onze leraren ervaren kitesurf instructeurs. Naast gewone oefeningen kunnen zij u ook leren loopen,springen, sleepen.

Leuke groeps activiteiten tijdens uw event:

Naast de powerkitelessen kunnen wij één of meerdere activiteiten organiseren. In overleg stellen we een leuk programma samen. Het is mogelijk tegelijkertijd meerdere activiteiten te organiseren, zodat de deelnemers kunnen doen wat ze het leukst vinden.

De activiteiten zijn op basis van voordelige self-service oplossing met prijzen tussen de 12,50 en 19,50 p.p. De op en afbouw regel je hierbij op onze locatie zelf. De activiteiten zijn ook inclusief begeleiding en de op en afbouw te boeken. Alle activiteiten doen we met kwalitatief materiaal en opgeleide instructeurs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Losse activiteiten

Activiteit Ingbegrepen Personen  Duur
Bodyboarden Bodyboard + flippers 6+  1,5 uur
Longboarden Longboard + bescherming 6+  1,5 uur
Strandgolf Clubs + ballen. 6+  1,5 uur.
Slacklinen Slackline-set 6+  1,5 uur.
Bubbel voetbal Bubbel bal + goals 20+  1,5 uur.
Boogschieten Bogen + Doelen 6+  1,5 uur.
Stand up paddle boarden Board + Paddel + leach 6+  1,5 uur
Beachvolleybal set Net + belijning + Bal. 6+  Dagdeel
Expeditie robinson Reuze katapult + Bamboe toren + Lopende A + Schijven Schuiven + kruipnet + puzzel 20+ 2 uur.
Kinderfeest  Verschillende activiteiten. 6+ 1,5 uur.
Powerkiten Powerkite + helm 6+ 1,5 uur.

Catering tijdens uw event:

De strandtent maakt heerlijk eten, biologisch en vers bereid. Voor groepen tot 10 personen is het mogelijk om een reservering te maken en van de kaart te bestellen. Voor groepen tot 25 personen stellen wij een menu of grillassortiment samen. Voor groepen tot 750 kan een diner buffet of bijvoorbeeld barbecue worden georganiseerd. Tip: Als u een klein budget heeft is een lunch of ontbijt aan te raden, wat flink in de prijs kan schelen. 

 

Locatie van uw event:

Onze hoofdlocatie ligt in het natuurgebied Westduinpark, bij Strandpaviljoen ‘De Staat. Hier aan het rustige Zuiderstrand beschikken we over alles wat u nodig kunt hebben voor een waanzinnig event. We beschikken op de strandtent over alle faciliteiten die benodigd zijn om een complete dag te organiseren. Zoals activiteiten, faciliteiten en catering. Hoe groter de partij is hoe meer we voor u kunnen betekenen. Denk hierbij aan uw eigen bar, buffet, barbecue, tent, podium, toiletten, garderobe en personeel. Naast de strandtent zijn er 2 exclusieve ruimtes die ingezet kunnen worden.

 

Eenvoudig uw event geregeld:

Wij van Kitesurfles vinden het heel leuk om groepsactiviteiten te organiseren. Hierbij kunnen we naast het organiseren van losse activiteiten, het complete uitje voor u organiseren voor partijen van 20 tot 750 personen. Meestal organiseren we de activiteiten op het zuiderstrand, waar we al onze materialen hebben liggen. Maar in overleg kunnen we onze activiteiten bij grotere groepen ook op locatie regelen.

We hebben al vele events mogen organiseren, gecombineerd met een leuk pakket aan activiteiten. Denk hierbij aan teambuildings dagen, bedrijfsfeesten, afdelingsgelegenheden en groepsgelegenheden.

 

Al onze uitjes zijn gericht op teambuilding. In veel gevallen is het mogelijk om de activiteiten te boeken onder het persoonlijk ontwikkelbudget van uw personeel, teamactiviteit of vergadering. Van ons ontvangt u naast een offerte ook één overzichtelijke factuur voor uw gehele uitje. Deel ons uw plannen, en wij organiseren een fantastische stranddag.

 

Hoe mogen wij u helpen?