kitesurfles
logo

- Kitesurflessen - Kitesurflessen voor groepen

Kitesurflessen voor groepen

De kitesurflessen voor groepen zijn speciaal bedacht zodat ook groepen optimaal kunnen genieten. Vaak doen meerdere deelnemers van een grotere groep mee aan de kitesurflessen. Hierbij is het mogelijk om met de groep bij elkaar ingepland te worden.

Kitesurfen voor groepen vanaf 4 personen.

Voor groepen vanaf 4 personen is het mogelijk om een losse proefles kitesurfen te organiseren, deze activiteit duurt ongeveer 3 uur. Ook ervaren kitesurfers kunnen aansluiten, deze zullen wij inplannen op hun eigen niveau. Combineer het kitesurfen met catering, neem hiervoor contact met ons op.

Na een poefsles doorgaan met kitesurflessen

Na de proefles kunnen de deelnemers doorgaan met een meerdaagse cursus kitesurfen. Ook is het mogelijk om een meerdaagse cursus te boeken voor de deelnemers. Vaak doen de deelnemers de eerste kitesurfles gezamenlijk, om de vervolglessen individueel met ons in te plannen. Dit is vanwege de fiscaliteit in sommige gevallen extra aantrekkelijk. Al na drie of 4 kitesurflessen behalen de deelnemers het diploma Beginnend Kitesurfer.

Kitesurfles voor groepen

Workshop kitesurfen 4 - 10 personen 79,- p.p. 3 uur
Workshop kitesurfen 11+ personen 69,- p.p. 3 uur
3 Daagse cursus 4+ personen 199,- p.p. 3 lessen
4 Daagse cursus 4+ personen 249,- p.p. 4 lessen

Eenvoudig uw event geregeld:

Wij van Kitesurfles vinden het heel leuk om groepsactiviteiten te organiseren. Hierbij kunnen we naast het organiseren van losse activiteiten, het complete uitje voor u organiseren voor partijen van 20 tot 750 personen.

We hebben al vele events mogen organiseren, gecombineerd met een leuk pakket aan activiteiten. Denk hierbij aan teambuildings dagen, bedrijfsfeesten, afdelingsgelegenheden en groepsgelegenheden.

 

Al onze uitjes zijn gericht op teambuilding. In veel gevallen is het mogelijk om de activiteiten te boeken onder het persoonlijk ontwikkelbudget van uw personeel, teamactiviteit of vergadering. Van ons ontvangt u naast een offerte ook één overzichtelijke factuur voor uw gehele uitje. Deel ons uw plannen, en wij organiseren een fantastische stranddag.

 

Hoe mogen wij u helpen?