kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Kitesurflessen - Vervolg Kitesurfles en kitesurfcursus

Vervolg Kitesurfles en kitesurfcursus

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

Kitesurfles.nl geeft vervolg kitesurflesssen kitesurfen op vlak water of rustige zee in Kijkduin en Scheveningen. Het is mogelijk bij onze kitesurfschool in Kijkduin / Den Haag kitesurflessen te volgen in een door ons samengestelde groep of je eigen groep van 2+ personen of prive. Alle onderstaande kitesurf curssusen zijn inclusief gecertificeerde kitesurfinstructeur, benodigde kitesurf uitrusting en internationaal geldig kitesurf certificaat.

Programma vervolg IKO kitesurfcursus

Onze vervolg kitesurflessen richten zich op het zelfstandig te leren kitesurfen, waarbij je iko level 3 behaalt (independant kitesurfer). Na de vervolg kitesurflessen weet je hoe je zelfstandig een kite kunt starten en landen, keren, zelfstandig op je board kunt komen en leer je de voorrangsregels. Na de vervolg kitesurflessen kan je ook wereldwijd materiaal huren bij Iko scholen. Klik hier voor het uitgebreide lesprogramma.

Klik hier voor het uitgebreide kitesurflesprogramma voor alle welke oefeningen die worden gedaan in de vervolg kitesurflessen.

De vervolg kitesurflessen zijn inclusief

De kitesurfcursus is inclusief alle benodigde materialen, zoals een trapeze, zwemvest, kite, board en helm. En aan het einde van de kitesurfcursus krijg je een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.


Kitesurfles op vlak water in Kijkduin.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand', als de zee rustig genoeg is, geven we hier kitesurfles op zee. Als dat niet het geval is, geven we kitesurfles op het vlakke water van de Zandmotor. Onze kitesurflocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen we uitwijken naar een van de alternatieve kitesurflocaties.
Neem gerust je familie en vrienden mee, zij kunnen vanaf het strandpaviljoen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze de kitesurflessen bekijken. Bekijk onze locatie.

Welke cursus past bij mij?


HEeb je een lange tijd geleden gekitesurft dan is het misschien slimmer om een beginner cursus te boeken. Je kan dan alle oefeningen herhalen en bent weer helemaal klaar om te oefenen. Zit de basis er goed in dan zijn de vervolglessen het meest geschikt, je gaat dan direct verder met advanced oefeningen die nodig zijn om zelfstandig te leren kitesurfen.

Wil je opfrissen is het vaak voldoende om een losse les te boeken. Wil je echt zelfstandig leren kitesurfen? Reserveer dan de 3/4 daagse cursus.

Plan flexibel je kitesurfles in op de dagen die jou uitkomen.


Kitesurfschool bij Kitesurfles.nl in Scheveningen en Kijkduin

Onze kitesurfschool is zeer flexibel en we kunnen jou inplannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Dit kunnen losse dagen zijn en het hoeft niet per se in het weekend te zijn. Bij het reserveren geef je aan welke data jou het beste uitkomen en wij zullen proberen om je zo vaak mogelijk in te plannen, inclusief reserve data. De avond voor de geplande kitesurfles ontvang je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd en kitesurfles locatie. Als de kitesurfles niet kan doorgaan, schuift deze automatisch door naar de volgende geplande datum. Je hebt een jaar de tijd om de kitesurflessen in te plannen en af te ronden.