kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Kitesurfcursus 3-daags

Kitesurfcursus 3-daags

Maak kennis met de fantastische wereld van kitesurfen bij onze kitesurfschool! Leer kitesurfen in slechts drie lessen met ons 3-daagse IKO kitesurfcursus programma. En nu hebben we goed nieuws voor jou: boek vóór en ontvang tot wel €100,- korting.

Programma 3daagse IKO kitesurfcursus

Onze kitesurfcursus bestaat uit drie lessen waarbij alle essentiële  onderdelen van het kitesurfen aan bod komen. Van veiligheidsinstructies tot aan het zelfstandig varen met je board: je leert het allemaal! Onze cursus omvat verschillende onderdelen, waaronder het opzetten van een 4-lijns kitesurfkite, leren landen en starten met één hand, bodydraggen en het zelfstandig herstarten van de kite in het water. En als je een snelle leerling bent, kun je ook nog theorie leren over springen, voorrangsregels en upwind varen. Klik hier voor het uitgebreide lesprogramma.

Klik hier voor het uitgebreide lesprogramma voor alle welke oefeningen die worden gedaan in de 3daagse kitesurfcursus.

De 3daagse kitesurfcursus is inclusief

De kitesurfcursus is inclusief alle benodigde materialen, zoals een trapeze, zwemvest, kite, board en helm. En aan het einde van de cursus krijg je een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.

Kitesurfles op vlak water.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand', als de zee rustig genoeg is, geven we hier les op zee. Als dat niet het geval is, geven we les op het vlakke water van de Zandmotor. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen we uitwijken naar een van de alternatieve locaties.
Neem gerust je familie en vrienden mee, zij kunnen vanaf het strandpaviljoen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze de kitesurflessen bekijken. Bekijk onze locatie.

Welke cursus past bij mij?


Wil jij beginnen met kitesurfen? Dan is het aan te raden om te starten met een groepscursus van 3 of 4 dagen. Tijdens de eerste lessen is er namelijk veel theorie en is privéles niet per se voordeliger. Door te kiezen voor een groepsles word je automatisch bij elkaar geplaatst en maak je direct nieuwe kitesurf-vrienden!

Als je graag wilt kennismaken met kitesurfen, is de 3-daagse cursus perfect voor jou. Hierbij leer je alle oefeningen tot en met het board. Wil je echter zelfstandig kunnen kitesurfen? Dan raden wij ten minste 4 lessen aan. Kitesurfen vraagt veel van je aandacht, zoals het beheersen van je vlieger, board, omstanders, golven en de wind. Het vergt dan ook voldoende oefening voordat je veilig zelfstandig kunt gaan kitesurfen.

Boek nu jouw groepscursus en geniet van de gezelligheid en de uitgebreide lessen waarin je de fijne kneepjes van het kitesurfen leert.

Plan flexibel je kitesurfles in op de dagen die jou uitkomen.


Kitesurfschool bij Kitesurfles.nl in Scheveningen en Kijkduin

Onze kitesurfschool is zeer flexibel en we kunnen jou inplannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Dit kunnen losse dagen zijn en het hoeft niet per se in het weekend te zijn. Bij het reserveren geef je aan welke data jou het beste uitkomen en wij zullen proberen om je zo vaak mogelijk in te plannen, inclusief reserve data. De avond voor de geplande les ontvang je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd en locatie. Als de les niet kan doorgaan, schuift deze automatisch door naar de volgende geplande datum. Je hebt een jaar de tijd om de lessen in te plannen en af te ronden.


Prijzen van de 3 daagse cursus kitesurfen


  Normale prijs: Actie prijs:*
Totale Korting:

 3-Daagse IKO cursus kitesurfen  groepsles

300,-,- p.p

199,- p.p.
100,- p.p

 3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé voor 2

375,- p.p

325,- p.p 50,- p.p

3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé voor 3

345,- p.p

295,- p.p 50,- p.p

3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé  

600,- p.p

525,- p.p 75,- p.p

 * Actieprijzen gelden bij boekingen tot en met .

Reserveren

Vanaf twaalf jaar kan iedereen  bij ons de 3 daagse kitesurfcursus reserveren. De lessen worden zeven dagen in de week gegeven bij een aanlandige wind van 3 tot en met 7 BFT. Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Heb je nog vragen over kitesurfles? Kijk dan eens op onze FAQ-pagina, waar we de meest gestelde vragen over kitesurfles beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0620234234 of E-mail.