kitesurfles
logo

- Kitesurflessen - 3 Daagse beginner Kitesurfcursus

3 Daagse beginner Kitesurfcursus

Actie: Tot en met ontvang je bij Kitesurfles.nl tot €225,- vroegboekkorting op onze meerdaagse kitesurfcursussen.

Maak kennis met de fantastische wereld van kitesurfen bij onze kitesurfschool! Leer kitesurfen in slechts drie lessen met ons 3-daagse IKO kitesurfcursus programma.


Programma 3daagse IKO kitesurfcursus

  • In de eerste kitesurfles leer je alles over het aansluiten, de veiligheid en het besturen van de vlieger.

  • Tijdens de tweede kitesurfles leer je hoe je met de vlieger om moet gaan in het water, hoe je moet uitwijken en krijg je meer inzicht in de kracht van de vlieger.
  • In de derde kitesurfles kun je zelfs al de eerste meters varen!

Onze kitesurfcursus bestaat uit drie lessen waarbij alle essentiële  onderdelen van het kitesurfen aan bod komen. Van veiligheidsinstructies tot aan het zelfstandig varen met je board: je leert het allemaal! Klik hier voor het uitgebreide kitesurflesprogramma voor alle welke oefeningen die worden gedaan in de 3daagse kitesurfcursus.


De 3daagse kitesurfcursus is inclusief

De kitesurfcursus is inclusief alle benodigde materialen, zoals een wetsuit, trapeze, zwemvest, kite, board en helm. En aan het einde van de kitesurfcursus krijg je een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.Kitesurfles op vlak water in Kijkduin.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand', als de zee rustig genoeg is, geven we hier kitesurfles op zee. Als dat niet het geval is, geven we kitesurfles op het vlakke water van de Zandmotor. Onze kitesurflocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Bekijk onze locatie.


Welke cursus past bij mij?


Wil jij beginnen met kitesurfen? Dan is het aan te raden om te starten met een groepscursus van 3 of 4 dagen. Tijdens de eerste kitesurflessen is er namelijk veel theorie en is privé kitesurfles niet per se voordeliger. Door te kiezen voor een kitesurfgroepsles word je automatisch bij elkaar geplaatst en maak je direct nieuwe kitesurf-vrienden! Wil je echter zelfstandig kunnen kitesurfen? Dan raden wij ten minste 4 kitesurflessen aan.


Plan flexibel je kitesurfles in op de dagen die jou uitkomen.


Kitesurfschool bij Kitesurfles.nl in Scheveningen en Kijkduin

Onze kitesurfschool is zeer flexibel en we kunnen jou inplannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Dit kunnen losse dagen zijn en het hoeft niet per se in het weekend te zijn. Bij het reserveren geef je aan welke data jou het beste uitkomen en wij zullen proberen om je zo vaak mogelijk in te plannen, inclusief reserve data. De avond voor de geplande kitesurfles ontvang je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd en kitesurfles locatie.Prijzen van de 3 daagse cursus kitesurfen


  Normale prijs: Actie prijs:*

3-Daagse IKO cursus kitesurfen groepsles

369,- p.p

199,- p.p.

3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé voor 3

449,- p.p

299,- p.p

3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé voor 2

499,- p.p

329,- p.p

3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé

599,- p.p

549,- p.p

 * Actieprijzen gelden bij boekingen tot en met .


Reserveren

Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen en bevestigen.