kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin - Kitesurfles locatie Velsen-Noord

Kitesurfles locatie Velsen-Noord

Wij hebben als andere alternatieve locatie het strand van Velsen-Noord om kitesurfles te geven als het weer niet goed is bij onze hoofdlocatie Scheveningen. Bij Velsen-Noord waait het namelijk over het algemeen wat harder dan bij onze hoofdlocatie in Scheveningen. Het strand van Velsen-Noord is een groot zandstrand. Wij zijn echter niet aangesloten bij één van deze strandtenten, waardoor wij geen faciliteiten kunnen aanbieden. Dat wil zeggen dat er geen mogelijkheid tot en met opslag is, zorg er daarom voor dat je geen waardevolle spullen meeneemt. Wij verzamelen bij de groene bunker bij onze bus.

Met de auto

Rijd naar Velsen-Noord. Op de Reyndersweg zijn 3 parkeerplaatsen, waarij je de middelse (2) wilt hebben. Wanneer je vanaf de Bosweg de Reyndersweg oprijdt, ga je op een gegeven moment de bocht om. Hier is parkeerplaats 1. Een stukje verderop (250 m) heb je aan je rechterhand een groene bunker met aan de linkerkant van de weg parkeervakken. In de verte zie je dan het industrieterrein aan de linkerkant, direct links een soort wal. Hier staan wij met onze bus op jullie te wachten. Het is hier gratis parkeren. Kijk op google maps en plan gemakkelijk je route. Adres: Reyndersweg, Velsen-Noord, Noord Holland.

Met openbaar vervoer

Check voor het beste Openbaar Vervoer routeplan naar onze kitesurfles locatie op www.9292ov.nl met als eindhalte Reyndersweg, Velsen-Noord.

Route naar onze kiteles- en verzamellocatie bij de bunker bij het strand van Velsen- Noord

Geschikt kitesurfweer Velsen-Noord

Als andere alternatieve locatie hebben wij Velsen-Noord. Hier gaan wij heen vanwege een hardere wind en als de wind in Scheveningen (of Rockanje) niet goed staat. De windrichtingen hier zijn ZZW, ZW, W, NW, N, NNO. Hier moeten we wel net als in Scheveningen nog rekening houden met de hoogte van de golven en de sterkte van de stroming. Bekijk hier het weer voor Velsen-Noord.