kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin - Kitesurfles locatie Rockanje

Kitesurfles locatie Rockanje

Wij hebben als alternatieve locatie het strand van Rockanje om kitesurfles te geven als het weer niet goed is bij onze hoofdlocatie Scheveningen. Het strand van Rockanje is een groot zandstrand met vlak en ondiep water, wat ideaal is om het kitesurfen te leren. Ook hier zijn een aantal strandtenten aanwezig, waar je eventueel een drankje kan drinken. Wij zijn echter niet aangesloten bij één van deze strandtenten, waardoor wij geen faciliteiten kunnen aanbieden. Dat wil zeggen dat er geen mogelijkheid tot en met opslag is, zorg er daarom voor dat je geen waardevolle spullen meeneemt. Wij verzamelen op de grote parkeerplaats bij onze bus.

Met de auto

Rijd naar Swinsedreef in Rockanje, daar is een grote parkeerplaats waar wij verzamelen bij onze bus. LET OP: Je moet hier wel 3,- parkeergeld betalen. Kijk op google maps en plan gemakkelijk je route. Adres: Swinsedreef, Rockanje.

Met het openbaar vervoer

Check voor het beste Openbaar Vervoer routeplan naar onze kitesurfles locatie op www.9292ov.nlmet als eindhalte Swinsedreef, Rockanje.

Route naar onze kiteles- en verzamellocatie bij de parkeerplaats van het strand van Rockanje

Geschikt kitesurfweer Rockanje

Voor Rockanje geldt dat je er kan kitesurfen met ZZO, Z, ZW, W, NW, N, NNO wind. Rockanje is een vlakwaterlocatie, waar er minder golven zijn. Dus wanneer de golven in Scheveningen te hoog zijn en de wind aflandig is, of dat er te weinig wind staat, wijken wij uit naar Rockanje. Bekijk hier het weer voor Rockanje.