kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin - Kitesurfschool Kijkduin

Kitesurfschool Kijkduin

De kitesurflessen in kijkduin geven we op zowel de zee als op de kitesurflocatie genaamd de Zandmotor. De Zandmotor is een stuk opgespoten land, waardoor er een meertje is ontstaan dat uitloopt in de zee. Hierdoor is het hier altijd ondiep en vlak. Wanneer het vloed is, wordt het meertje een stuk groter. De Zandmotor is erg geliefd bij de kiters, waardoor het er soms erg druk kan zijn. Wij geven les op de zandmotor wanneer het er niet te druk is. Safety First!

Op het strand van Kijkduin zijn meerdere gezellige strandtenten aanwezig, waar je na je kitesurfles terecht kunt voor een hapje of een drankje. 

Met de auto

Voer in de tom tom roompot vakantiepark Kijkduin in. Neem op de A4 de afslag richting Den Haag/ Kijkduin richting de N211. Aan het einde van deze weg gaat u bij de stoplichten links af de Machiel Vrijenhoeklaan in. Aan het einde van deze straat bevindt zich vakantiepark Roompot en hier kunt u de gehele dag gratis parkeren. 

 

Met openbaar vervoer

Check voor het beste Openbaar Vervoer routeplan naar onze kitesurfles locatie op www.9292ov.nl met als eindhalte Machiel Vrijenhoeklaan, Kijkdui.

Geschikt kitesurfweer Zandmotor

Als andere alternatieve locatie hebben wij Zandmotor. Hier gaan wij heen vanwege het ondiepe en het vlakke water.De windrichtingen hier zijn ZZW, ZW, W, NW, N, NNO. Hier hoeven we geen rekening te houden met de hoogte van de golven.