kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles locatie >> Kitesurf Locatie Kijkduin

Kitesurf Locatie Kijkduin

Wij hebben als andere alternatieve locatie het strand van Kijkduin om kitesurfles te geven als het weer of de golven niet goed zijn bij onze hoofdlocatie Scheveningen. Wij kunnen hier doormiddel van onze mobiele kitesurfschool naar uit wijken. Het strand van Kijkduin heeft een kitesurflocatie genaamd de Zandmotor. De Zandmotor is een stuk opgespoten land, waardoor er een meertje is ontstaan dat uitloopt in de zee. Hierdoor is het hier altijd ondiep en vlak. Wanneer het vloed is, wordt het meertje een stuk groter. De Zandmotor is erg geliefd bij de kiters, waardoor het er soms erg druk kan zijn. Wij geven les op de zandmotor wanneer het er niet te druk is. Safety First! We verzamelen bij de witte trailer op de parkeerplaats van roompot vakantieparken. 

Op het strand van Kijkduin zijn meerdere gezellige strandtenten aanwezig, waar je na je kitesurfles terecht kunt voor een hapje of een drankje. 

Met de auto

Voer in de tom tom roompot vakantiepark Kijkduin in. Neem op de A4 de afslag richting Den Haag/ Kijkduin richting de N211. Aan het einde van deze weg gaat u bij de stoplichten links af de Machiel Vrijenhoeklaan in. Aan het einde van deze straat bevindt zich vakantiepark Roompot en hier kunt u de gehele dag gratis parkeren. 

 

Met openbaar vervoer

Check voor het beste Openbaar Vervoer routeplan naar onze kitesurfles locatie op www.9292ov.nl met als eindhalte Machiel Vrijenhoeklaan, Kijkdui.

Geschikt kitesurfweer Zandmotor

Als andere alternatieve locatie hebben wij Zandmotor. Hier gaan wij heen vanwege het ondiepe en het vlakke water.De windrichtingen hier zijn ZZW, ZW, W, NW, N, NNO. Hier hoeven we geen rekening te houden met de hoogte van de golven. 

Kitesurfles locaties

Leslocatie Scheveningen

Leslocatie Rockanje

Leslocatie Velsen-Noord

Leslocatie Kijkduin