kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Introductie kitesurfles

Introductie kitesurfles

Deze introductie kitesurfles laat je kennismaken met het kitesurfen. Na het volgen van een introductieles kitesurfen bij onze kitesurfschool is het mogelijk er een 3 of 4 daagse kitesurf cursus van te maken. Ook in het geval van een kitesurfles.nl kadobon kan je deze eenvoudig upgraden naar een 3 of 4 daagse kitesurfcursus. 

Programma introductie kitesurfles

Tijdens deze introductie kitesurfles leer je de basis beginselen van het kitesurfen. Er zal begonnen worden met een korte uitleg over de veiligheid en de wind. Daarna beginnen de praktijkgerichte oefeningen op het strand en als de weersomstandigheden het toelaten ook in het water. In de introductie kitesurfles zal je level 1 van de IKO behalen, kan na de introductieles veilig op het strand vliegeren met een powerkite en kitesurfkite. Na deze kitesurfles is het mogelijk om een vervolg kitesurfles of kitesurfcursus te boeken, waarbij er meer oefeningen in het water worden gedaan. Bekijk het kitesurf lesprogramma om te zien welke oefeningen er in de introductie kitesurfles gedaan worden.

De introductie kitesurfles is inclusief

De lessen zijn inclusief alle benodigdheden zoals wetsuit, trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de cursus een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.

Reserveren van de introductie kitesurfles

Vanaf twaalf jaar kan iedereen  bij ons de introductie kitesurfles reserveren. De lessen worden zeven dagen in de week gegeven bij een aanlandige wind van 3 tot en met 6 BFT. Voor meer informatie zie ook de uitgebreide informatie over de kitesurflessen. Reserveer direct uw kitesurfles!

Deze introductie kitesurfles kost:

Introductie kitesurfles in een groep      100,- p.p.
Introductie kitesurfles prive voor 2       125,- p.p.
Introductie kitesurfles prive                  199,- p.p.

 

 

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.