kitesurfles
logo

- Kitesurflessen - 4 Daagse beginner kitesurfcursus

4 Daagse beginner kitesurfcursus

Actie: Tot en met ontvang je bij Kitesurfles.nl tot €225,- vroegboekkorting op onze meerdaagse kitesurfcursussen.

Wil je graag leren kitesurfen en ben je op zoek naar een complete cursus? Dan is onze 4-daagse kitesurfcursus de beste keuze! Tijdens deze cursus behaal je in vier lessen je IKO certificaat, zodat je na afloop zelfstandig kunt gaan oefenen met kitesurfen. In vergelijking met onze 3-daagse cursus kitesurfen bieden we een extra kitesurfles met korting aan, zodat we tijdens de laatste les meer kunnen ingaan op de advanced oefeningen, zoals varen, hoogte lopen en de voorrangregels.


Programma 4-daagse kitesurfcursus


  • In de eerste kitesurfles leer je alles over het aansluiten, de veiligheid en het besturen van de vlieger.

  • Tijdens de tweede kitesurfles leer je hoe je met de vlieger om moet gaan in het water, hoe je moet uitwijken en krijg je meer inzicht in de kracht van de vlieger.

  • In de derde kitesurfles kun je zelfs al de eerste meters varen!

  • In de laatste les gaan we verder met varen, snelheid maken en de voorrangsregels.

Het programma van de 4-daagse kitesurfcursus is zeer uitgebreid en biedt veel verschillende oefeningen. Wil je meer weten over het lesprogramma? Klik dan hier.


De 4-daagse cursus kitesurfen is inclusief


Bij onze kitesurfcursus zijn alle benodigdheden inbegrepen, zoals een trapeze, zwemvest, wetsuit, kite, board en helm. Na afloop van de cursus ontvang je bovendien een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven. De 4-daagse cursus kitesurfen is geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar en wordt zeven dagen per week gegeven bij een aanlandige wind van 3 tot en met 7 BFT.


Kitesurfles op vlak water.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand' op vlak water. Dit doen we op zee als de zee kalm is vanwege de ruimte, anders geven we les op de lagune van de Zandmotor. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.


Welke cursus past bij mij?


Wil jij beginnen met kitesurfen? Dan is het aan te raden om te starten met een groepscursus van 4 dagen. Onze ervaring is dat 4 kitesurflessen voor de meeste mensen voldoende is te gaan oefenen. Tijdens de eerste lessen is er namelijk veel theorie en is privéles niet per se voordeliger. Door te kiezen voor een groepsles word je automatisch bij elkaar geplaatst en maak je direct nieuwe kitesurf-vrienden!


Plan flexibel je kitesurfles in op de dagen die jou uitkomen.


Kitesurfschool bij Kitesurfles.nl in Scheveningen en Kijkduin

Onze kitesurfschool is zeer flexibel en we kunnen jou inplannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Dit kunnen losse dagen zijn en het hoeft niet per se in het weekend te zijn. Bij het reserveren geef je aan welke data jou het beste uitkomen en wij zullen proberen om je zo vaak mogelijk in te plannen, inclusief reserve data. De avond voor de geplande les ontvang je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd en locatie.Reserveren van de 4 daagse cursus kitesurfen


Wil je graag deelnemen aan onze 4-daagse kitesurfcursus? Boek dan nu en profiteer van onze actieprijzen! Deze gelden bij boekingen tot en met . Mis deze kans niet en boek vandaag nog!


Prijzen van de 4-daagse kitesurfcursus:

 

  Normale prijs
 Actie prijs: *

4 daagse kitesurfcursus in een groep

499,- p.p

275,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive voor 3

575,- p.p

375,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive voor 2

699,- p.p

499,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive

795,- p.p

695,- p.p

 * Actieprijzen gelden bij boekingen tot en met .


Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen.