kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Kitesurfcursus 4-daags

Kitesurfcursus 4-daags

Wil je graag leren kitesurfen en ben je op zoek naar een complete cursus? Dan is onze 4-daagse kitesurfcursus de beste keuze! Tijdens deze cursus behaal je in vier lessen je IKO certificaat, zodat je na afloop zelfstandig kunt gaan oefenen met kitesurfen. In vergelijking met onze 3-daagse cursus kitesurfen bieden we een extra kitesurfles met korting aan, zodat we tijdens de laatste les meer kunnen ingaan op de advanced oefeningen, zoals varen, hoogte lopen en de voorrangregels.

Programma 4-daagse kitesurfcursus


Het programma van de 4-daagse kitesurfcursus is zeer uitgebreid en biedt veel verschillende oefeningen, waaronder veiligheidsuitleg over de omgeving, materialen en wind, landen, starten, powerzone, het optuigen van een 4-lijns kitesurfkite, leren landen, starten en kiten met één hand, leren bodydraggen in het water, de kite zelfstandig kunnen herstarten in het water, het board in het water aan de voeten krijgen en gaan varen. In de laatste les behandelen we de theorie van het springen, hoogte lopen en de voorrangsregels. Wil je meer weten over het lesprogramma? Klik dan hier.

De 4-daagse cursus kitesurfen is inclusief


Bij onze kitesurfcursus zijn alle benodigdheden inbegrepen, zoals een trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Na afloop van de cursus ontvang je bovendien een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven. De 4-daagse cursus kitesurfen is geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar en wordt zeven dagen per week gegeven bij een aanlandige wind van 3 tot en met 6 BFT.

Kitesurfles op vlak water.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand', als de zee rustig genoeg is, geven we hier les op zee. Als dat niet het geval is, geven we les op het vlakke water van de Zandmotor. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen we uitwijken naar een van de alternatieve locaties.
Neem gerust je familie en vrienden mee, zij kunnen vanaf het strandpaviljoen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze de kitesurflessen bekijken. Bekijk onze locatie.

Welke cursus past bij mij?


Wil jij beginnen met kitesurfen? Dan is het aan te raden om te starten met een groepscursus van 4 dagen. Tijdens de eerste lessen is er namelijk veel theorie en is privéles niet per se voordeliger. Door te kiezen voor een groepsles word je automatisch bij elkaar geplaatst en maak je direct nieuwe kitesurf-vrienden!

Als je zelfstandig wilt gaan kitesurfen, is de 4-daagse beginnercursus perfect voor jou. Hierbij leer je alle oefeningen tot en met het board. Kitesurfen vraagt veel van je aandacht, zoals het beheersen van je vlieger, board, omstanders, golven en de wind. Het vergt dan ook voldoende oefening voordat je veilig zelfstandig kunt gaan kitesurfen. Onze ervaring is dat 4 kitesurflessen voor de meeste mensen voldoende is te gaan oefenen.

Boek nu jouw groepscursus en geniet van de gezelligheid en de uitgebreide lessen waarin je de fijne kneepjes van het kitesurfen leert.

Plan flexibel je kitesurfles in op de dagen die jou uitkomen.


Kitesurfschool bij Kitesurfles.nl in Scheveningen en Kijkduin

Onze kitesurfschool is zeer flexibel en we kunnen jou inplannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Dit kunnen losse dagen zijn en het hoeft niet per se in het weekend te zijn. Bij het reserveren geef je aan welke data jou het beste uitkomen en wij zullen proberen om je zo vaak mogelijk in te plannen, inclusief reserve data. De avond voor de geplande les ontvang je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd en locatie. Als de les niet kan doorgaan, schuift deze automatisch door naar de volgende geplande datum. Je hebt een jaar de tijd om de lessen in te plannen en af te ronden.


Reserveren van de 4 daagse cursus kitesurfen


Wil je graag deelnemen aan onze 4-daagse kitesurfcursus? Boek dan nu en profiteer van onze actieprijzen! Deze gelden bij boekingen tot en met . De normale prijs voor de cursus in een groep is €400,- per persoon, maar met de actieprijs betaal je slechts €275,- per persoon. Dat is een korting van maar liefst €125,- per persoon! Wil je liever een privéles voor twee personen of een individuele privéles? Ook hiervoor gelden actieprijzen. Zo betaal je voor de privéles voor twee personen €425,- per persoon in plaats van €500,- per persoon, en voor de individuele privéles €625,- per persoon in plaats van €700,- per persoon. Mis deze kans niet en boek vandaag nog!

Kosten van de 4-daagse kitesurfcursus:

 

  Normale prijs
 Actie prijs: *
Totale Korting

4 daagse kitesurfcursus in een groep

400,- p.p

275,- p.p 125,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive voor 3

460,- p.p

375,- p.p 85,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive voor 2

500,- p.p

425,- p.p 75,- p.p

4 daagse kitesurfcursus prive

800,- p.p

675,- p.p 125,- p.p

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.