kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Kitesurflessen - Bedrijfsuitje kitesurfen

Bedrijfsuitje kitesurfen

Kitesurflessen voor groepen tijdens uw event: 

De kitesurflessen voor groepen zijn speciaal bedacht zodat ook groepen optimaal van het kitesurfen kunnen genieten. Vaak doen meerdere deelnemers van een grotere groep mee aan de kitesurflessen, en overige deelnemers aan andere activiteiten. Hierbij is het mogelijk om met de groep bij elkaar ingepland te worden. Tijdens de kitesurflessen voor groepen gaan we bij de eerste les al snel het water in, waardoor actie is gegarandeerd.

Kitesurfen voor groepen vanaf 4 personen.

Voor groepen vanaf 4 personen is het mogelijk om een losse proefles kitesurfen te organiseren, deze activiteit duurt ongeveer 3 uur. Na een korte uitleg van de kitesurfkite gaan we zo snel mogelijk het water in. Actie en avontuur zijn gegarandeerd, met snelheden tot 25km/h vlieg je achter de Kite aan. Ook ervaren kitesurfers kunnen aansluiten, deze zullen wij inplannen op hun eigen niveau.

Behaal een beginner kitesurfcursus met een grotere groep

Na de proefles kunnen de deelnemers doorgaan met een meerdaagse cursus kitesurfen. Ook is het mogelijk om een meerdaagse cursus te boeken voor de deelnemers. Vaak doen de deelnemers de eerste kitesurfles gezamenlijk, om de vervolglessen individueel met ons in te plannen. Dit is vanwege de fiscaliteit in sommige gevallen extra aantrekkelijk. Al na drie of 4 kitesurflessen behalen de deelnemers het diploma Beginnend Kitesurfer.

Kitesurfles voor groepen

Proefles kitesurfen 4 - 10 personen 79,- p.p. 3 uur
Proefles kitesurfen 11+ personen 69,- p.p. 3 uur
3 Daagse cursus 4+ personen 199,- p.p. 3 lessen
4 Daagse cursus 4+ personen 249,- p.p. 4 lessen
Pre clinic kitesurfen 4 - 10 personen 59,- p.p. 2 uur
Pre clinic kitesurfen 11+ personen 49,- p.p. 2 uur
 
Leuke groeps activiteiten tijdens uw event:

Naast de kitesurflessen kunnen wij één of meerdere activiteiten organiseren. In overleg stellen we een leuk programma samen. Het is mogelijk tegelijkertijd meerdere activiteiten te organiseren, zodat de deelnemers kunnen doen wat ze het leukst vinden.

De activiteiten zijn op basis van voordelige self-service oplossing met prijzen tussen de 12,50 en 19,50 p.p. De op en afbouw regel je hierbij op onze locatie zelf. De activiteiten zijn ook inclusief begeleiding en de op en afbouw te boeken. Alle activiteiten doen we met kwalitatief materiaal en opgeleide instructeurs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Losse activiteiten

Activiteit Ingbegrepen Personen  Duur
Bodyboarden Bodyboard + flippers 6+  1,5 uur
Longboarden Longboard + bescherming 6+  1,5 uur
Strandgolf Clubs + ballen. 6+  1,5 uur.
Slacklinen Slackline-set 6+  1,5 uur.
Bubbel voetbal Bubbel bal + goals 20+  1,5 uur.
Boogschieten Bogen + Doelen 6+  1,5 uur.
Stand up paddle boarden Board + Paddel + leach 6+  1,5 uur
Beachvolleybal set Net + belijning + Bal. 6+  Dagdeel
Expeditie robinson Reuze katapult + Bamboe toren + Lopende A + Schijven Schuiven + kruipnet + puzzel 20+ 2 uur.
Kinderfeest  Verschillende activiteiten. 6+ 1,5 uur.
Powerkiten Powerkite + helm 6+ 1,5 uur.

Catering tijdens uw event:

De strandtent maakt heerlijk eten, biologisch en vers bereid. Voor groepen tot 10 personen is het mogelijk om een reservering te maken en van de kaart te bestellen. Voor groepen tot 25 personen stellen wij een menu of grillassortiment samen. Voor groepen tot 750 kan een diner buffet of bijvoorbeeld barbecue worden georganiseerd. Tip: Als u een klein budget heeft is een lunch of ontbijt aan te raden, wat flink in de prijs kan schelen. 

 

Locatie van uw event:

Onze hoofdlocatie ligt in het natuurgebied Westduinpark, bij Strandpaviljoen ‘De Staat. Hier aan het rustige Zuiderstrand beschikken we over alles wat u nodig kunt hebben voor een waanzinnig event. We beschikken op de strandtent over alle faciliteiten die benodigd zijn om een complete dag te organiseren. Zoals activiteiten, faciliteiten en catering. Hoe groter de partij is hoe meer we voor u kunnen betekenen. Denk hierbij aan uw eigen bar, buffet, barbecue, tent, podium, toiletten, garderobe en personeel. Naast de strandtent zijn er 2 exclusieve ruimtes die ingezet kunnen worden.

 

Eenvoudig uw event geregeld:

Wij van Kitesurfles vinden het heel leuk om groepsactiviteiten te organiseren. Hierbij kunnen we naast het organiseren van losse activiteiten, het complete uitje voor u organiseren voor partijen van 20 tot 750 personen. Meestal organiseren we de activiteiten op het zuiderstrand, waar we al onze materialen hebben liggen. Maar in overleg kunnen we onze activiteiten bij grotere groepen ook op locatie regelen.

We hebben al vele events mogen organiseren, gecombineerd met een leuk pakket aan activiteiten. Denk hierbij aan teambuildings dagen, bedrijfsfeesten, afdelingsgelegenheden en groepsgelegenheden.

 

Al onze uitjes zijn gericht op teambuilding. In veel gevallen is het mogelijk om de activiteiten te boeken onder het persoonlijk ontwikkelbudget van uw personeel, teamactiviteit of vergadering. Van ons ontvangt u naast een offerte ook één overzichtelijke factuur voor uw gehele uitje. Deel ons uw plannen, en wij organiseren een fantastische stranddag.

 

Hoe mogen wij u helpen?