kitesurfles
logo

- Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Leren kitesurfen in Scheveningen en Kijkduin

De kitesurfschool geeft de kitesurflessen in meestal in Kijkduin. Het grote voordeel is dat het hier relatief rustig is, het strand erg breed is en er dus voldoende ruimte is om veilig kitesurfles te geven. Ook is er een lagune in Kijkduin waar het mogelijk is om op vlak water te leren kitesurfen.

Mochten de omstandigheden in Kijkduin / de Zandmotor niet goed zijn, kunnen we uitwijken naar alternatieve locaties.


Kitesurfen in Kijkduin.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Kijkduin ter hoogte van Strandtent 'Suiderstrand', als de zee rustig genoeg is, geven we hier kitesurfles op zee. Als dat niet het geval is, geven we kitesurfles op het vlakke water van de Zandmotor. Onze kitesurflocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen we uitwijken naar een van de alternatieve kitesurflocaties.
Neem gerust je familie en vrienden mee, zij kunnen vanaf het strandpaviljoen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze de kitesurflessen bekijken. Bekijk onze locatie.


Kitesurfles Scheveningen.

Kitesurfles bij kitesurfles.nl

We geven de kitesurflessen in Scheveningen ter hoogte van Strandtent 'de Staat', Hier geven we kitesurflessen als het op onze locatie in Kijkduin niet mogelijk zijn. Neem gerust je familie en vrienden mee, zij kunnen vanaf het strandpaviljoen genieten van hapjes en drankjes terwijl ze de kitesurflessen bekijken. Bekijk onze locatie.Kitesurfles Rockanje.

Kitesurfles bij kitesurfles.nl

Wij hebben als alternatieve locatie het strand van Rockanje om kitesurfles te geven als het weer niet goed is bij onze hoofdlocatie Scheveningen. Het strand van Rockanje is een groot zandstrand met vlak en ondiep water, wat ideaal is om het kitesurfen te leren. Ook hier zijn een aantal strandtenten aanwezig, waar je eventueel een drankje kan drinken. Bekijk onze locatie.

Kitesurfles Velsen-Noord.


Kitesurfles bij kitesurfles.nl

Wij hebben als andere alternatieve locatie het strand van Velsen-Noord om kitesurfles te geven als het weer niet goed is bij onze hoofdlocatie Scheveningen. Bij Velsen-Noord waait het namelijk over het soms harder dan bij onze hoofdlocatie in Kijkduin/Scheveningen. Bekijk onze locatie.