kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles locatie Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Kitesurfles locatie

Onze kitesurfschool geeft kiteles op het fantastische, brede zandstrand van het Zuiderstrand in Den Haag Scheveningen. Dit is onze hoofdlocatie, maar als de wind niet goed is kunnen we ook uitwijken naar onze alternatieve locaties Rockanje of Velsen-Noord. Alle drie de locaties hebben een mooi, groot zandstrand waar wij je kitesurfles kunnen geven.

Met de auto

De kitsurfschool ligt aan het Markenseplein in Den Haag. Je kan hier tot 18.00 uur gratis parkeren naast de eindhalte van de bus en tram of, indien hier geen plaats is, in de nabij gelegen woonwijk. Kijk op Google Maps en plan gemakkelijk je route. Adres: "Markenseplein 2583 KR, Den Haag".

Openbaar vervoer

vanaf treinstation 'Den Haag Hollands Spoor'

Tram 12 richting Duindorp brengt je direct naar onze kitesurfschool. Anders kan je ook tram 1 nemen en overstappen bij de Keizerstraathalte op bus 22. Vanaf treinstation "Den Haag Holland Spoor" is tram 12 het gemakkelijkst, die stopt bij het station Hollands Spoor en bij onze kitesurfschool voor de deur.

Vanaf treinstation "Den Haag Centraal"

Vanaf Den Haag CS kan je tram 3 richting Loosduinen nemen en dan overstappen bij halte Goudenregenstraat op tram 12. Deze rijdt door tot en met onze kitesurfschool. Ook kan je bus 22 nemen, deze stopt bij onze kiteschool voor de deur.

Route naar onze kiteles- en verzamellocatie bij strandpavilljoen De Staat

Op het Markenseplein kan je het gemakkelijkst direct rechts van snackbar Melissa door de doorgang met hekjes heenlopen. Vervolgens volg je het middelste pad richting strandafslag 10. Wanneer je het strand bent opgelopen, vind je aan je rechterhand strandpaviljoen De Staat waar wij verzamelen. 

 
locatie en route kitesurfschool kitesurfles weergeven op een grotere kaart

Geschikt kitesurfweer Scheveningen

Scheveningen is onze hoofdlocatie voor de kitesurflessen, hier hebben wij ook een vaste locatie. Voor Scheveningen geldt dat je er kan kitesurfen met ZW, W, NW, N, NO wind. Ook is het, het beste om rekening te houden met de golven, van minimaal een lichte stroming tot en met maximaal 1,5 meter. Bekijk hier het weer voor Scheveningen.

Route naar onze kitesurfles- en verzamellocaties

Het is per locatie verschillend waar wij afspreken voor de kitesurflessen. Bij onze hoofdlocatie is dit bij Strandpaviljoen De Staat, bij Rockanje is het op de grote parkeerplaats bij het strand en bij Velsen- Noord is het bij de groene bunker. Kijk voor de uitgebreidere informatie hierover bij de locatie zelf.

Kitesurfles locaties

Leslocatie Scheveningen

Leslocatie Rockanje

Leslocatie Velsen-Noord

Leslocatie Kijkduin