kitesurfles
logo

- Wat is kitesurfen - Kitesurfen in Scheveningen

Kitesurfen in Scheveningen

Scheveningen is de locatie voor kitesurfen op zee. Voor iedereen die al kan kitesurfen is er 1 kitesurf gebied waar je officieel mag kiten. Dit is ter hoogte van  “Jumpteam”, de vereniging voor kitesurfen in Scheveningen. Voor complete beginners is het mogelijk om te leren kitesurfen in Den Haag bij kitesurfschool kitesurfles.nl op het Zuiderstrand.

 

Leren kitesurfen in Scheveningen

Bij onze kitesurfschool kan je leren kitesurfen in Scheveningen op een speciaal ervoor aangewezen kitesurfles locatie. Hier beschikken we over een enorme leslocatie die eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer en waar je gratis kunt parkeren. Op onze locatie beschikken we over omkleed mogelijkheden, douches en over de nieuwste materialen. Reserveren kan eenvoudig door de gewenste data dat je wilt leren kitesurfen naar ons te mailen. We plannen je dan in op basis van beschikbaarheid en jouw planning. Mocht er geen wind zijn nemen we 24 uur voorafgaand aan de les contact met je op om een nieuwe afspraak te maken om te leren kitesurfen.

Locatie / reglement voor kitesurfen in Scheveningen

Ter hoogte van de vuurtoren op de Boulevard van Scheveningen bevindt zich kitesurfvereniging Jumpteam. Ze zitten recht voor de locatie waar je vanaf het strand kan starten en landen als je gaat kitesurfen in Scheveningen. Om exact te zijn tussen golfbreker 42 en momument de Naald. Nadat je 150 meter uit de kust bent mag je 150 meter vanaf het strand wel voor de gehele kust kitesurfen met uitzondering van de vaargeul voor de haven.

Kitesurf vereniging in Scheveningen

In Scheveningen is er een vereniging voor kitesurfen genaamd Jumpteam. Hier kan je voor 65 euro per jaar lid worden, dit heeft enkele grote voordelen. Jumpteam is een super gezellige kitesurfvereniging voor kitesurfers met alle faciliteiten voor aangesloten leden. Zo is er een kantine waar je drankjes en hapjes kunt halen, verwarmde douches, omkleedruimtes en een terras. Erg belangrijk is de veiligheid! Wanneer je in de problemen komt beschikt de kitesurfvereniging over een reddingsboot. Het adres van Jumpteam is: Strandweg 3, 2586 JK in Scheveningen, zie ook www.jumpteam.nl