kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Wat is kitesurfen - Kitesurfen in Den Haag

Kitesurfen in Den Haag

Den Haag is een fantastische locatie om te kitesurfen op zee, echter is het kitesurfen in Den Haag gereguleerd. Voor iedereen die al kan kitesurfen is er één aangewezen gebied waar je officieel mag kitesurfen. Je kan hiervoor terecht ter hoogte van “Jumpteam” de vereniging voor kitesurfen in Den Haag. Voor complete beginners is het mogelijk om te leren kitesurfen in Den Haag bij kitesurfschool kitesurfles.nl op het Zuiderstrand.

  

Leren kitesurfen in Den Haag

Bij onze kitesurfschool kan je leren kitesurfen in Den Haag op een speciaal ervoor aangewezen kitesurfles locatie. Hier beschikken we over een enorme leslocatie die eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer en waar je gratis kunt parkeren. Leren kitesurfen op zee in Den Haag kost een beginner zonder ervaring met kitesurfen gemiddeld drie à vier lessen. Je kan dit bij onze kitesurfschool veilig doen, doordat je les krijgt van gecertificeerde IKO kitesurfleraren. Als je in Den Haag op zee kan kitesurfen, kan je het overal ter wereld.  

Reserveren kan eenvoudig door de gewenste data dat je wilt leren kitesurfen naar ons te mailen. We plannen je dan in op basis van beschikbaarheid en jouw planning. Mocht er geen wind zijn dan nemen we 24 uur voorafgaand aan de les contact met je op om een nieuwe afspraak te maken om te leren kitesurfen.

Locatie / reglement wanneer je gaat kitesurfen in Den Haag

Ter hoogte van de vuurtoren op de boulevard van Scheveningen bevindt zich vereniging Jumpteam. Ze zitten recht voor de locatie waar je vanaf het strand kan starten en landen als je gaat kitesurfen in Den Haag. Om exact te zijn tussen golfbreker 42 en momument de Naald. Nadat je 150 meter uit de kust bent mag je wel 150 meter vanaf het strand voor de gehele kust varen met uitzondering van de vaargeul voor de haven.

Vereniging voor kitesurfen in Den Haag

In Den Haag is er een vereniging voor kitesurfen genaamd Jumpteam. Hier kan je voor 65 euro per jaar lid worden. Dit heeft enkele grote voordelen. Jumpteam is een supergezellige vereniging voor kitesurfers met alle faciliteiten voor aangesloten leden. Zo is er een kantine waar je goedkoop drankjes en hapjes kunt halen, douches, omkleedruimtes en een terras. Erg belangrijk is de veiligheid. Wanneer je in de problemen komt beschikt de kitesurfvereniging over een reddingsboot. Het adres van Jumpteam is: Strandweg 3, 2586 JK in Den Haag, zie ook www.jumpteam.nl