kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Uitjes >> Bedrijfsuitje kitesurfen

Bedrijfsuitje kitesurfen

Onze ervaren gecertificeerde IKO kitesurfinstructeurs leren u de kneepjes van het kitesurfen. Tijdens het arrangement van 3,5 uur op het strand leert u omgaan met een twee- en vierlijns vlieger. Halverwege de les is het tijd om een wetsuit aan te doen en in het water de krachten van een kitesurf vlieger te ervaren. Uw groep zal met snelheden tot en met 25 km/h over het water planeren voortgetrokken door de vlieger. Kortom een workshop kitesurfen vol techniek, spanning en avontuur.

Uitgebreide lunch /  diner / BBQ voor groepen

Na de workshop kitesurfen staat er een overheerlijke lunch of diner op u te wachten bij Strandpaviljoen de Staat. Onze kok bereidt alleen het allerbeste en u kunt genieten van een heerlijke lunch / diner / high-tea  of bbq. Uiteraard in overleg met onze organisatie. Met uw groep kunt tafelen aan één lange tafel, gezelligheid gewaarborgd. Strandpaviljoen de Staat is meerdere malen uitgeroepen tot en met beste strandpaviljoen van Nederland.

Onbeperkt drankarrangement van 3 uur

Tijdens het diner na de workshop kitesurfen heeft u voor een periode van drie uren toegang tot en met onze dranken van het binnenlands gedestileerde assortiment. Fris, bier, wijn, koffie etc.. zijn alle inbegrepen in het arrangement. Zo bent u er zeker van heerlijk te kunnen natafelen tijdens het arrangement.

Locatie van het arrangement kitesurfen

Het arrangement vindt plaats voor strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand. Openbaar vervoer stopt er voor de deur en parkeren is er gratis. En dit alles op slechts tien minuten afstand van hartje Den Haag.

Programma arrangement kitesurfen

-Aankomst
-Start workshop kitesurfen (3,5 uur)

-Borrelen (drankjes)
-BBQ

Mogelijkheden arrangement kitesurfen

-Dit arrangement is te boeken voor groepen van 4 t/m 80 personen.
-Het arrangement is te boeken van ma t/m zon.

Kosten arrangement kitesurfen

Het complete bedrijfsuitje kitesurf arrangement kitesurfen kost:

Workshop kitesurfen 3,5 uur

  80,-  p.p.

Workshops +borrel inc drank (3uur) + bbq

129,-  p.p.

Workshops kiteboarden + bbq/diner + 2 drankjes

  99,-p.p