kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Uitjes Bij Kitesurfschool Kitesurfles

Uitjes

Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje / vrijgezellenuitje / verjaardagsfeestje of gewoon een leuk dagje weg op het strand, kunt u bij onze kitesurfschool terecht voor de meest diverse en spectaculaire activiteiten. We bieden verschillende opties voor bedrijfsuitjes / vrijgezellenuitjes / verjaardagsfeestjes, zoals vliegeren en powerkiten, kitesurfen of een combinatie met andere activiteiten. Buiten dat kunnen we diverse leuke workshops organiseren op het mooie strand van Scheveningen, zoals beachvolleybal, skimboarden, surfen, suppen, slacklinen, bodyboarden, cocktails maken en andere strandspellen. We hebben een samenwerking met Strandpaviljoen de Staat waardoor wij in staat zijn om een heerlijk culinair arrangement toe te voegen aan uw uitje. Hierbij zijn er mogelijkheden van een aantal snacks, een heerlijke barbecue of juist een uitgebreid buffet. Vraag ook eens naar het drankarrangement dat aangeboden kan worden. De Staat is bekend om zijn biologische keuken en is in 2011 uitgeroepen tot en met beste strandtent van Nederland! U kunt bij onze kitesurfschool terecht voor groepen tot en met 200 personen. 

 

Vliegeren / Powerkiten

Vliegeren ookwel bekend als powerkiten staat garant tijdens uw uitje voor een hoop plezier, maar ook voor actie. Tijdens deze interactieve workshop zal de groep leren om deze krachtige vliegers te besturen en er ook trucs mee te doen. Laat de vlieger lekker loopen om zo lange strepen in het strand te zetten, spring 5 meter omhoog met de vlieger om het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren of probeer juist met de vlieger een rondje te draaien. Het kan allemaal tijdens de workshop vliegeren / powerkiten. Het mooie aan deze workshop is dat het geschikt voor jong en oud is! Iedereen zal plezier ervaren!

 

Kitesurfen

Wat is nu kitesurfen? Buiten dat Kitesurfen wereldwijd razend populair is en door miljoenen mensen wordt beoefend, is het een manier om vrijheid te ervaren. Met vliegers tot en met wel 18m2 is het mogelijk om enorme sprongen op het water te maken. In deze workshop van 2 of 3,5 uur zal de basis van deze fantastische sport worden behandeld. Er wordt begonnen op het strand met een powerkite, waar je leert om de vlieger onder controle te krijgen en te houden. Hierna wordt er overgestapt op grotere en nog krachtigere kitesurfvliegers. We eindigen dan in het water en laten ons voortrekken door de vlieger. Hiermee kan je de kracht van de vlieger extra goed ervaren. Deze workshop is perfect als je kennis wil maken met deze fantastische, dynamische sport.

Cocktails maken

Wat is er nu lekkerder na een actieve workshop dan onderuit te zakken met een lekkere cocktail. Maar de vraag is hoe maak je deze cocktail. Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het vak en aan het einde ben je ook in staat om die perfecte mojito cocktail te maken. Er zal een korte introductie en uitleg zijn over verschillende types alcohol en hoe je juist kleuren kan gebruiken om je cocktail spectaculair te maken. Hierna gaat iedereen zelf aan de slag om zijn of haar cocktail te maken. Niet alleen het creëren van cocktails staat op het programma, ook zal je leren shaken en hoe je met glazen moet draaien en gooien zodat het er nog leuker uit gaat zien wanneer je een cocktail maakt. Het is uiteraard mogelijk om zelf aan te geven welke cocktails je graag wilt leren maken, ook nog alcoholisch zit hierbij inbegrepen. 

beachvolleybal

In plaats van teambuilding juist zin in een wedstrijd? Hak je vrienden / collega beach volleyballers in de pan tijdens een wedstrijd beachvolleybal. De instructeurs zullen de teams van trucs en tips voorzien waarna  dit in het spel toegepast kan worden. Smashen, lay ups en een bovenhandse opslag, alles komt aan bod tijdens het beachvolleyballen. 

Slacklinen

Ben jij in staat om over een gespannen koord te lopen terwijl iedereen staat te te kijken? Ga dan de uitdaging aan tijdens de workshop slacklinen. Iedereen kan meedoen aan deze workshop, van jong tot en met oud! Iedereeen kan over de slackline lopen. Het koord is dynamisch waardoor deze reageert op je eigen bewegingen en daarom vraagt de slackline om concentratie, coördinatie en balans. Slacklinen is niet alleen leuk voor thuis, maar het is ook leuk voor op vakantie of voor een uitje! Buiten dat het voor ontspanning zorgt, kan het ook geschikt zijn om te trainen voor surfen / kitesurfen en zelfs om je spieren te trainen. Deze workshop kan bij vrijwel elk weertype doorgaan. Ook wanneer het weer even niet meewerkt hebben wij genoeg alternatieven waar de groep uit kan kiezen.00 

Bodyboarden

Wil jij de zee en de golven van het strand van Scheveningen anders ervaren? Dan is deze workshop perfect! Laat je liggen op je bodyboard mee voeren met de golven en ervaar de snelheid en de kracht van de golven tijdens het bodyboarden. Een bodyboard is korter en breden en doordat je erop ligt beter in balans te houden. Dit in combinatie met de flippers om de zee in te zwemmen zorgt dit voor een activiteite dat geschikt is voor jong en oud. 

Golfsurfen

 De golven, de zee, de zon en het strand. Wil jij de ultieme ervaring van de golven? Altijd al eens op een surfplank willen staan? Ga dan nu samen met je collega's / vrienden de uitdaging aan. Grenzen worden verlegd tijdens deze leerzame workshop. Dankzij onze ervaren en gelicenseerde instructeurs wordt deze sport een stuk makkelijker. Het golfsurfen zal dan ook niet als moeilijk worden ervaren, maar als leuk! In combinatie met bijvoorbeeld de slackline workshop is dit een hele leuke workshop. Deze workshop gaat bijna ten alle tijden door, want het enige wat nodig is zijn golven. 

Skimboarden

 Gooi het skimboard voor je uit in het water, spring daarna met de goede snelheid op het board en laat je meevoeren door de branding. Waar een surfboard groot en breed is, is het skimboard smaller en kleiner. Hierdoor is het makkelijk om het board voor je uit te gooien en erop te springen. Timing is hierbij heel belangrijk. Onze leraren zullen tijdens de workshop ervoor zorgen dat deze timing wordt aangeleerd. De basics van het skimboarden zijn makkelijk en snel onder de knie te krijgen. Toch brengt het een uitdaging met zich mee door precies op het juist moment op het board te springen en hierop je balans te houden. Do you got what it takes? Meld je dan aan voor deze workshop. 

Longboarden

Wil je surfen, maar niet het water in? Dan is longboarden iets voor jou! Bij deze workshop surf je letterlijk over het asfalt. Een longboard is een lang skateboard met grotere wielen, waardoor het longboard makkelijker te besturen is en stabieler op de weg ligt. Tijdens deze workshop gaan we heerlijk de duinen in, waar onze instructeurs jullie de basics van het longboarden gaan aanleren. Wanneer het longboard teveel vaart maakt of het te snel gaat, is de mogelijkheid er altijd om erop te gaan zitten en dan de duinen door te scheuren. Het longboarden is makkelijk onder de knie te krijgen, waardoor het door velen een makkelijk toegankelijke sport is. 

 

 Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.