kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Wakeboarden / Boothuren

Wakeboarden / Boothuren

Over:
 Vaar met een speedboot over het water!
Deze 50pk speedboot van kitesurfles.nl kan worden ingezet om over de golven te razen,te wakeboarden of zelf te varen op open zee. Inclusief schipper kunnen er 4-6 personen op de boot mee. U kunt deze speedboot huren in Scheveningen huren vanaf 1 uur met een groep en de schipper is inbegrepen. Deze 50pk speedboot behaald snelheden tot en met 60km/h, en beschikt over een stereo met speakers en een 800 Watt subwoofer. Niets is voor kitesurfles.nl te gek!!
 
 
 
Programma:
Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. Varen met snelheden tot en met 60 km/h over het water. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.


 
Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen  
·         Boot
·         schipper
·         Reddingsvesten
·         Benzine
·         Uitstekende service
     
                                                                     
Extra’s:
  Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Kitesurfles.nl een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
 
Soort arrangement
 Prijzen
Champagne aan board
 vanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt
 vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt
 vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand
 vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangement
 vanaf 39,- euro p.p.
 
 
Prijzen Huren boot/ Wakeboarden
 
prijs:
Huren boot (4 tot en met 6 personen)
€125,- per uur
Wakeboarden boot (4 tot en met 6 personen)
€125,- per uur
 
Reserveren
Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Vermeld bij opmerkingen dat het gaat om boot huren of wakeboarden! Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.