kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Supervisie

Supervisie

Supervisie
Na 3/4 kitesurflessen bij onze kitesurfschool zal je in staat zijn om zelfstandig te kitesurfen. 
Dan gaat het ook echt beginnen. Meters maken!! Ben je net klaar met je cursus en wil je toch nog wat laatste tips voordat je het water op gaat om te kitesurfen? Wil jij eens een andere kitesurflocatie in Nederland opzoeken om daar te kitesurfen? Dat kan bij Kitesurfles.nl! 
 
Kitesurfles.nl gaat namelijk Nederland in! Er gaan verschillende data geprikt worden waarop we een kitesurflocatie in Nederland gaan bezoeken. Dit kan gaan om een zee kitesurflocatie, maar ook om een vlakwater kitesurflocatie. 
 
 Tijdens de les worden er aanwijzingen gegeven en kan jij als kitesurf cursist aangeven welke doelstellingen je graag zou willen behalen tijdens de kite trip. 
 
 Door middel van walkie talkies wordt er tijdens de kitesurfles met je gecommuniceerd, zodat je altijd tips en trics kan krijgen tijdens de oefeningen. Ook zal er een leraar mee het water ingaan.
   
Programma Supervisie
- Veiligheidsuitleg 
- Spot assesment
- Doelstellingen creëren
- Leren bodydraggen.
- Varen
- Tips en Trics
  
De supervisie les is inclusief
De supervisie kitesurfles is exclusief kitesurf materiaal. Wil je met materiaal les kijk dan bij opfrisles. De kitesurfles is inclusief IKO gecertificeerde instructeur. 
 
Reserveren van de supervisieles kitesurfen
Vanaf twaalf jaar kan iedereen bij ons de supervisie kitesurfles reserveren. De lessen worden zeven dagen in de week gegeven bij een aanlandige/ wind van 3 tot en met 6 BFT, Vul voor reserveringen het reserveringsformulier in, wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.
 
Prijzen van de supervisie kitesurfen
  Normale prijs:
Supervisie kitesurfles Op aanvraag
   

Datum + plaats supervisie

De lessen gaan door bij minimaal 6 aanmeldingen per datum. 

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Vermeld bij opmerkingen dat het gaat om een supervisie kitesurfles. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.