kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Kitesurfcursus 3daags - prive voor 2 kitesurfles

Kitesurfcursus 3daags - prive voor 2 kitesurfles

>

Bij deze kitesurfcursus heb je de mogelijkheid om samen met een vriend of vriendin te leren kitesurfen. Wanneer je je aanmeldt voor deze 10,5 uur durende IKO kitesurfcursus behaal je in 3 kitesurflessen je IKO certificaat, waarna je zelfstandig kunt kitesurfen. Je zal op het strand leren vliegeren, in het water bodydraggen en stukken op je board te gaan varen.

Het voordeel van privé voor twee kitesurfles, is dat je samen met zijn tweeen kan leren kitesurfen en je leert van elkaar tijdens de lessen, in tegenstelling tot en met privé kitesurfles. Ook ligt het leertempo wat hoger dan bij groeps kitesurflessen.
 

Bij een 3 daagse kitesurfcursus zal een ervaren IKO gecertificeerde instructeur jou alle technieken en regels van het kitesurfen bijbrengen. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 à 4 kitesurflessen. Daarom raden wij je ook aan om minimaal een 3daagse kitesurfcursus te nemen. De kitesurfcursus sluit je af met het behalen van je IKO certificaat.

Programma 3daagse IKO kitesurf cursus voor 2 personen

 • Veiligheidsuitleg over de omgeving, materialen en wind.
 • Oefeningen, zoals: landen, starten, powerzone.
 • Het zetten van een 4-lijns kitesurfkite.
 • Leren landen, starten en kiten met één hand.
 • Leren bodydraggen in het water.
 • De kite zelfstandig kunnen herstarten in het water.
 • Het board in het water aan de voeten krijgen en gaan varen.
 • Voor de snelle cursist, theorie over springen, voorrangsregels en upwind varen.

Bekijk voor de uitgebreide uitleg van het lesprogramma bij het lesprogramma, om te zien welke oefeningen er allemaal bij een 3 daagse cursus worden gedaan.

De 3daagse IKO kitesurfcursus is inclusief

De kitesurflessen zijn inclusief alle benodigdheden, zoals: trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de kitesurfcursus een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven en een IKO-Kiteboarders Handbook.

Wat moet je zelf meenemen?

 • Voor de eerste les warme kleding afgestemd op het weer
 • Zonnebril
 • Zwemkleding
 • Handdoek

Reserveren van de 3daagse IKO kitesurfcursus privé voor twee

Vanaf 12 jaar kan iedereen  bij ons de 3daagse kitesurfcursus reserveren. Vul het reserveringsformulier in voor het reserveren van een kitesurfcursus. Bekijk voor de andere mogelijkheden voor een 3 daagse kitesurfcursus naar kitesurfcursus 3 daags prive voor 2 of kitesurfcursus 3 daags prive. Voor meer informatie over de kitesurflessen, zie ook Informatie over de kitesurflessen.
 

Prijzen van de 3 daagse cursus kitesurfen voor 2 personen

 

  Normale prijs: Actie prijs:*
Totale Korting:

 3-Daagse IKO cursus  groepsles

300,- p.p

199,- p.p.
125,- p.p

 3-Daagse IKO cursus privé voor 2

375,- p.p

325,- p.p 50,- p.p

 3-Daagse IKO cursus privé  

600,- p.p

525,- p.p 75,- p.p

 * Actieprijzen gelden bij boekingen tot en met .

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.