kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Kitesurfcursus 3daags - prive kitesurfles

Kitesurfcursus 3daags - prive kitesurfles

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de meerdaagse kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

Bij deze kitesurfcursus heb je de mogelijkheid om één op één te leren kitesurfen. Wanneer je je aanmeldt voor deze 10,5 uur durende IKO kitesurfcursus behaal je in 3 lessen je IKO certificaat, waarna je zelfstandig kan kitesurfen. Je zal op het strand leren vliegeren, in het water bodydraggen en stukken op je board te gaan varen. Alle materialen zijn tijdens deze drie lessen van 3,5 uur inbegrepen.

Het voordeel van privé is dat het leertempo hoog ligt, de lessen op jouw niveau worden afgestemd. Je hoeft niet te wachten tijdens de kitesurfles op je medecursisten, zodat je sneller op je kitesurfboard staat. Tevens gaat het inplannen gaat vaak gemakkelijker, aangezien we geen medecursisten hoeven te regelen, hierdoor kan je het meest flexibel inplannen op de dagen die jou uitkomen. Een nadeel is dat de privecurus wat duurder is dan groep of privé voor 2 cursus.

Bij een 3 daagse prive kitesurfcursus zal een ervaren IKO gecertificeerde kitesurf instructeur jou alle technieken en regels van het kitesurfen bijbrengen. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 à 4 lessen. Daarom raden wij je ook aan om minimaal een 3daagse kitesurf cursus te nemen. De kitesurfcursus sluit je af met het behalen van je IKO kitesurfdiploma.

Programma 3daagse prive IKO kitesurf cursus

 • Veiligheidsuitleg over de omgeving, materialen en wind.
 • Oefeningen, zoals: landen, starten, powerzone.
 • Het zetten van een 4-lijns kitesurfkite.
 • Leren landen, starten en kiten met één hand.
 • Leren bodydraggen in het water.
 • De kite zelfstandig kunnen herstarten in het water.
 • Het board in het water aan de voeten krijgen en gaan varen.
 • Voor de snelle cursist, theorie over springen, voorrangsregels en upwind varen.

Bekijk voor de uitgebreide uitleg van het lesprogramma voor de 3 daagse prive IKO kitecursus het lesprogramma, om te zien welke oefeningen er allemaal behandeld worden.

De 3daagse prive IKO kitecursus is inclusief

De lessen zijn inclusief alle benodigdheden, zoals: wetsuit, trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de cursus een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven en een IKO-Kiteboarders Handbook.

Wat moet je zelf meenemen?

 • Voor de eerste les kleding afgestemd naar het weer
 • Zonnebril
 • Zwemkleding
 • Handdoek

Reserveren van de 3daagse IKO cursus privé

Vanaf 12 jaar kan iedereen bij ons de 3daagse IKO kitesurfcursus privé reserveren. Vul het reserveringsformulier in voor het reserveren van een 3daagse privécursus kitesurfen. Bekijk voor de andere mogelijkheden voor een 3 daagse kitesurfcursus ook kitesurfcursus 3 daags groep of kitesurfcursus prive voor 2. Voor meer informatie over kitesurflessen, zie ook Informatie over de kitesurflessen.
 

Prijzen van de 3 daagse cursus kitesurfen


  Normale prijs: Actie prijs:*
Totale Korting:

 3-Daagse IKO cursus kitesurfen  groepsles

300,- p.p

199,- p.p.
100,- p.p

 3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé voor 2

375,- p.p

325,- p.p 50,- p.p

 3-Daagse IKO cursus kitesurfen privé  

600,- p.p

525,- p.p 75,- p.p

 * Actieprijzen gelden bij boekingen tot en met en met

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.