kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Introductie kitesurfles - prive voor 2 kitesurfles

Introductie kitesurfles - prive voor 2 kitesurfles

Actie: Tot vroegboekkorting tot en met 100,- korting op de meerdaagse kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

De prive voor 2 introductie kitesurfles is voordeliger dan een privé kitesurfles, waarbij je samen met een vriend of vriendin je eerste ervaring van kitesurfen op kan doen. Voordeel van privé voor 2 kitesurf introductieles, is dat het leertempo hoger ligt dan bij een groepskitesurfles, hierdoor kan het zijn dat je ook al het water ingaat tijdens de introductie kitesurfles.

Om te beginnen zal een ervaren IKO gecertificeerde kitesurf instructeur de basisbeginselen van het kitesurfen met je doornemen. Een ideale gelegenheid om de sport voor het eerst te leren kennen en te bepalen of kitesurfen bij jou past. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 à 4 kitesurflessen. Dit kitesurfarrangement duurt in tot en metaal ongeveer 3,5 uur en na afloop ontvangt u een wereldwijd IKO kitesurf diploma.

Programma prive voor 2 introductieles kitesurfen

Tijdens deze introductie kitesurfles leer je de basisbeginselen van het kitesurfen, je krijgt om te beginnen een korte uitleg over de veiligheid en de wind. Daarna beginnen de praktijkgerichte oefeningen op het land en als het goed gaat en de weersomstandigheden het toelaten ga je ook het water in.

In de introductie kitesurfles zal je met 2 personen level 1 van de IKO behalen. Na deze kitesurfles is het mogelijk om een vervolg kitesurfles of vervolg kitesurfcursus te boeken, waarbij er meer oefeningen in het water worden gedaan. Bekijk het lesprogramma om te zien welke oefeningen er in de introductie kitesurfles gedaan worden.

De introductie kitesurfles is inclusief

De kitesurflessen zijn inclusief alle benodigdheden, zoals: wetsuit, trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de cursus een wereldwijd erkend IKO kitesurf certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.

Wat moet je zelf meenemen?

  • Kleding afgestemd naar het weer
  • Zonnebril
  • Zwemkleding
  • Handdoek

Reserveren van de introductie kitesurfles

Vanaf 12 jaar kan iedereen bij ons de introductie kitesurfles reserveren. Vul het reserveringsformulier in voor het reserveren van een introductie kitesurfles. Kijk voor de andere mogelijkheden bij introductie kitesurfles groep of bij introductie kitesurfles prive;. Voor meer informatie over de kitesurflessen zie ook Informatie over de kitesurflessen.  

Introductie kitesurfles groep                    100, - p.p.
Introductie kitesurfles privé voor 2               125, - p.p.
Introductie kitesurfles privé                          199, - p.p.

Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.