kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Introductie kitesurfles - prive kitesurfles

Introductie kitesurfles - prive kitesurfles

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- korting op de meerdaagse kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

Bij een privé introductie kitesurfles krijg je één op één, van een ervaren IKO gecertificeerde instructeur, de basisbeginselen van het kitesurfen uitgelegd. Het voordeel van privéles kitesurfen is dat het leertempo erg hoog ligt, de introductie kitesurfles kan op jouw niveau worden afgestemd. Hierbij betekent het dus dat je niet hoeft te wachten op andere cursisten, je sneller terecht kan voor kitesurfles en je zal het water ingaan.

Een prive introductie kitesurfles is de ideale gelegenheid om de sport voor het eerst te leren kennen en te bepalen of deze bij jou past. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 à 4 kitesurflessen. Dit arrangement duurt in tot en metaal ongeveer 3,5 uur en na afloop ontvang je een wereldwijd erkend IKO kitesurf certificaat en een IKO-Kiteboarder's Handbook.

Programma prive introductieles kitesurfen

Tijdens deze introductie kitesurfles leer je de basisbeginselen van het kitesurfen, je krijgt om te beginnen een korte uitleg over de veiligheid en de wind. Daarna beginnen de praktijkgerichte oefeningen op het land en als het goed gaat en de weersomstandigheden het toelaten ga je ook het water in.

In de prive introductie kitesurfles zal je level 1 van de IKO behalen. Na deze kitesurfles is het mogelijk om een vervolg kitesurfles te boeken, waarbij er meer oefeningen in het water worden gedaan. Bekijk het lesprogramma om te zien welke oefeningen er in de introductie kitesurfles gedaan worden.

De prive introductie kitesurfles is inclusief

De prive kitesurfles is inclusief alle benodigdheden, zoals: wetsuit, trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de cursus een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.

Wat moet je zelf meenemen?

  • Kleding afgestemd naar het weer
  • Zonnebril
  • Zwemkleding
  • Handdoek

Reserveren van de introductie kitesurfles

Vanaf 12 jaar kan iedereen bij ons de introductie kitesurfles reserveren.  Vul het reserveringsformulier in voor het reserveren van een introductie kitesurfles groep. Voor andere mogelijkheden van introductie kitesurfles kijk naar intruductie kitesurfles voor 2 personen of naar introductie kitesurfles groep. Voor meer informatie over de kitesurflessen, zie ook Informatie over de kitesurflessen.

Prijzen introductie kitesurfles

Introductie kitesurfles groep 100, - p.p.
Introductie kitesurfles prive voor 2 125, - p.p.
Introductie kitesurfles prive 199, - p.p.
Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.