kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Kitesurfles cursussen >> Introductie kitesurfles - groep kitesurfles

Introductie kitesurfles - groep kitesurfles

Actie: Tot vroegboekkorting tot 125,- euro korting op de meerdaagse kitesurf cursussen voor seizoen 2023.

Dit is de voordeligste optie voor een introductie kitesurfles, waarbij je in een groep zit met een iko gecertificeerde kite instructeur en 2 à 3 medecursisten. Wanneer je je aanmeldt voor een introductie les kitesurfen in een groep, zullen wij zorgen voor je medecursisten, uiteraard is het ook mogelijk om zelf een groep aan te melden. Het voordeel van een groepsles kitesurfen, is dat je andere startende kitesurfers leert kennen, waarmee je kan gaan oefenen en je leert van elkaar in de les.

Bij een groep introductie kitesurfles zal een ervaren IKO gecertificeerde instructeur de basisbeginselen van het kitesurfen doornemen. Een ideale gelegenheid om het kitesurfen voor het eerst te leren kennen en te bepalen of dit bij jou past. Zoals bij meerdere sporten is het niet mogelijk om in 1 dag zelfstandig te leren kitesurfen, dit duurt ongeveer 3 à 4 kitesurflessen. Dit arrangement duurt in tot en metaal ongeveer 3,5 uur en wordt afgesloten met het behalen van een IKO-certificaat.

Programma introductieles kitesurfen

Tijdens deze introductie kitesurfles leer je de basisbeginselen van het kitesurfen, je krijgt om te beginnen een korte uitleg over de veiligheid en de wind. Daarna beginnen de praktijkgerichte oefeningen op het land. In de introductie kitesurfles in een groep zal je level 1 van de IKO behalen.

Na deze kitesurfles is het mogelijk om een vervolg kitesurfles of kitesurfcursus te boeken, waarbij er meer oefeningen in het water worden gedaan. Bekijk het kitesurflesprogramma om te zien welke oefeningen er in de introductie kitesurfles gedaan worden.

De introductie kitesurfles is inclusief

De kitesurflessen zijn inclusief alle benodigdheden, zoals: trapeze, zwemvest, kite, board en helm. Elke cursist krijgt aan het eind van de cursus een IKO-certificaat, waarop het behaalde niveau staat aangegeven.

Reserveren van de introductie kitesurfles

Vanaf 12 jaar kan iedereen bij ons de introductie kitesurfles reserveren. Vul het reserveringsformulier in voor het reserveren van een introductie kitesurfles. Kijk voor de andere opties bij introductie kitesurfles prive voor 2 of introductie kitesurfles prive;. Kijk voor meer informatie over de kitesurflessen bij Informatie over de kitesurflessen

Prijzen introductieles kitesurfen

Introductie kitesurfles groep 100, - p.p.
Introductie kitesurfles Privé voor 2 125, - p.p.
Introductie kitesurfles privé 199, - p.p.


Reserveren

Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.