kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Informatie kitesurflessen - Reserveren inplannen herplannen

Reserveren inplannen herplannen

Reserveren van een kitesurfles of kitesurfcursus

Het is eenvoudig om de kitesurfles of kitesurfcursus te reserveren via het reserveringsformulier. Geef bij het reserveren zoveel mogelijk data op zodat we ook reservedata kunnen inplannen mocht het weer op één van de lesdata niet goed zijn. Na ontvangst van de aanvraag zullen we de kitesurflessen inplannen en deze bevestigen per mail.

Opgeven van beschikbaarheid voor de kitesurflessen

We zijn erg flexibel met het inplannen van de kitesurflessen, je kan op willekeurige en wisselende data de lessen volgen. Het is tevens mogelijk om aan te geven of je in de ochtend, middag of avond de kitesurflessen wilt volgen. Wel hebben we een fair-use-policy: De meeste cursisten willen in het liefst weekend in de middag, het is voor ons onmogelijk om iedereen op die data te leren kitesurfen. We hebben 7 dagen per week in de ochtend, middag en avond leraren beschikbaar. Cursisten zijn geheel vrij eigen beschikbaarheid op te geven, als deze gelijkmatig over de week en het seizoen is verdeeld. Enkel zaterdag en zondag middagen inplannen kan Nadrukkelijk niet, aangezien cursisten dan een te grote last trekken op de beschikbaarheid van ons personeel.TIP! probeer niet te kieskeurig te zijn met het kiezen van de lesblokken, als de wind niet goed is kunnen we vaak op de dag zelf nog schuiven naar een ander lesblok. Het kan dus voorkomen dat we de kitesurfles op de dag zelf herplannen.

Kitesurf Lesdata en lestijden

Onze kitesurfschool geeft zeven dagen per week* kitesurfles in kitesurfen, waarbij een lesdag uit drie lesblokken bestaat. De kitesurflessen vinden plaats in het ochtendblok, middagblok en avondblok. Deze kitesurf blokken verschillen per periode, vanwege de zonsondergang.


  1-5 t/m 2-9
3-9 t/m 30-9
Ochtend 9.30 - 13.00 9.30 - 13.00
Middag 13.30 - 17.00 13.30 - 17.00
Avond 17.30 - 21.00 -

Van 9 tot en met 19 augustus zijn wij gesloten.

Geschikte weersomstandigheden

Je kan bij geschikt kitesurfweer kijken wat geschikt kitesurfweer is voor per leslocatie, neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Afgelasten van de les in verband met het weer

Bij ongunstig weer wordt er door ons zo snel mogelijk contact met je opgenomen via mail en/of sms. Alle ingeplande lessen schuiven na het afgelasten automatisch door naar de eerst volgend ingeplande data.  LET OP:  Bij geen bericht gaan de lessen door! Twijfel je of de les door gaat? Neem dan gerust contact op, vooral als je ver moet reizen.  Het kan voorkomen dat we soms niet telefonisch te bereiken zijn als we op het strand zijn, zorg daarom dat je op tijd belt. 

Zelf annuleren van de kitesurfles

Je kunt de les (uiterlijk 48 uur van te voren!) bij ons afmelden of de datum wijzigen, dit kan door ons een e-mail te sturen. Bij een te late afmelding zijn wij genoodzaakt het bedrag van de les in rekening te brengen. Onze planning is druk, en bij te late afmelding voorkomt u dat andere cursisten lessen kunnen volgen. Tot 48 uur van tevoren zijn wij extreem flexibel, hierna nadrukkelijk strikt.

Als alternatief voor het vervallen van de les bieden in sommige gevallen de mogelijkheid om een late fee te betalen (coulance regeling), deze bedraagt 40 procent van de losse originele losse lesprijs van de te volgen les, dus bijvoorbeeld bij een groepsles 40 procent van 100,- euro = 40,- euro. Een privéles 40 procent van 199,- = 70,-.

Uitwijken naar andere locaties

Wanneer de weersomstandigheden op een van onze alternatieve locaties Kijkduin, Velsen Noord of Rockanje wel goed is en er is genoeg animo, zal er worden uitgeweken. Geef bij het invullen van het reserveringsformulier aan naar welke alternatieve kitesurflocatie je wilt uitwijken. Het voordeel hiervan is dat de kitesurfles door kan gaan en dat je dus sneller kan leren kitesurfen.

Kitesurfles cadeaubon bestellen?

U kunt eenvoudig een cadeaubon bestellen door het "kitesurfles kadobon formulier" in te vullen. Tegelijkertijd kunt u het te betalen bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer: NL51RABO0132676125 en accountnaam: “Kitesurfschool kitesurfles”. Na ontvangst van de betaling zullen we de kadobon en brochure toesturen.

Kitesurfles cadeaubon ontvangen?

Ben je de gelukkige ontvanger van een kitesurf cadeaubon en wil je een kitesurfles inplannen, vul dan het reserveringsformulier in en vermeld daarin de code van de cadeaubon met beschikbare data waarop je de les zou kunnen volgen. Neem vervolgens de cadeaubon mee naar de kitesurfles. De cadeaubon kan ook gebruikt worden als korting bij de aanschaf van een nieuwe kitesurfset.

Betalen van de kitesurflessen

Je kan contant betalen voor aanvang van de 1e kitesurfles, of het geld voor aanvang van de kiteles overmaken naar  IBAN rekeningnummer: NL51RABO0132676125 en ten name van: “Kitesurfschool kitesurfles”.LET OP! Er kan niet gepind worden.

Resistutie van het lesgeld

Resistutie van het lesgeld is mogelijk, echter enkel twee weken na de reservering van de lessen, waarbij er nog geen lessen zijn ingepland of gevolgd.
In het geval van restitutie na het volgen van enige lessen, geld het volgende: De korting bij de cursussen zit op de laatste kitesurflessen, bij het berekenen van het resterend tegoed worden de eerste twee lessen berekend tegen de losse lesprijs.
Na het annuleren van de les of cursus zullen wij het geld binnen één week overmaken op een door jouw opgegeven rekeningnummer.

 

Geldigheid van de lessen

De direct bij ons geboekte cursussen en kitesurflessen hebben in tegenstelling tot cadeaubonnen en vouchers van externe partijen een verlengde geldigheid. De gekochte kitesurfcursus kan worden gepland in het jaar van boeken en het de eerste 2 maanden van het seizoen erop worden gevolgd. Resterende kitesurflessen van een niet afgemaakte cursus in 2022 kunnen dus nog in mei en juni van 2023 worden gevolgd. Waarbij geld dat de lessen altijd minimaal 1 jaar geldig zijn. Gedurende de geldigheidsperiode dien je er zelf voor te zorgen dat je voldoende beschikbaarheid aan ons opgeeft, en zelf rekening houdt met het ontbreken van wind. Bij het ontbreken van wind is dit nooit een reden voor opschorting van de lessen. Binnen de geldigheidsperiode zal kitesurfles.nl je op basis van je eigen beschikbaarheid inplannen. De door ons te leveren dienst bestaat dus uit de mogelijkheid om gedurende het jaar van boeken en april en mei van het seizoen erop, de geboekte lessen te volgen. Na het verstrijken van de geldigheidsdata beschouwen wij de dienst als geleverd en is het niet meer mogelijk om eventueel niet afgeronde lessen te voltooien. Gedurende de geldigheid zullen wij de cursisten inplannen, voldoende materialen hebben, de cursist verzekeren voor WA, sms notificaties versturen en leraren beschikbaar hebben voor de ingeplande data. Als cursist ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd en het voldoende inplannen van de kitesurflessen die vallen onder het aangekochte lespakket. Hou rekening met het eventueel uitvallen van kitesurflessen in verband met het weer, Plan dus voldoende reservedata in. Het ontbreken van wind is nooit een reden tot annulering.

Lees voor de volledige voorwaarden de Algemene voorwaarden