kitesurfles
logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles (opent een nieuw venster) Bel ons (opent de belfunctie van de telefoon Mail ons (opent het standaard e-mail programma)

Ga naar Home - Informatie kitesurflessen - Over Kitesurfles.nl

Over Kitesurfles.nl

Onze kitesurfschool staat voor veiligheid, kwaliteit en natuurlijk gezelligheid! Kitesurfles.nl bestaat 10 jaar, hiermee waren wij één van de eerste kitesurfscholen van Scheveningen / Kijkduin.

Kitesurfles Locaties

We geven de kitesurflessen op het zuiderstrand van Scheveningen / Den Haag en op het strand van Kijkduin en de Zandmotor.

Kitesurf Team

Kitesurfen is onze grootste passie en dat brengen wij graag over op anderen. Wij hebben meerdere gecertificeerde IKO instructeurs die met veel plezier 7 dagen per week in de ochtend, middag en avond kitesurfles geven in het Nederlands, Engels of Duits. Al onze instructeurs zijn ervaren in het vak en getraind om les te geven volgens de richtlijnen van de IKO. Op deze manier zijn de kitesurflessen van onze kitesurfschool van zeer hoog niveau, doordat de veiligheid en kwaliteit bij onze kitesurfleraren hoog in het vaandel staan. Wanneer zij niet aan het les gegeven zijn, staan zij op het water om hun nieuwste moves te oefenen. Er hangt een relaxte surfvibe op de school. Wij proberen altijd alles zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, maar uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de wind.

Kitesurf Materiaal

Zoals eerder vermeld, staan kwaliteit en veilig bij ons voorop. Daarom hebben wij gekozen voor de beste kitesurfmerken Cabrinha en NPX. Ieder jaar vernieuwen wij onze materialen, dit omdat er ieder jaar weer verbeteringen zijn op het gebied van veiligheid en om zo de kwaliteit te behouden.

 

Bedrijfsgegevens Kitesurfschool Kitesurfles

Postadres / bezoekadres: Prins willemstraat 41, 2581ht Den Haag

KVK nummer 57921032
BTW nummer NL001849673B59
IBAN NL51 RABO 0132676125