kitesurfles logo
IKO kitesurfschool center en kitesurfles
HOME >> Informatie kitesurflessen >> Over Kitesurfles.nl

Over Kitesurfles.nl

Onze kitesurfschool staat voor veiligheid, kwaliteit en natuurlijk gezelligheid! Kitesurfles.nl bestaat 7 jaar, hiermee waren wij één van de eerste kitesurfscholen op het Zuiderstrand. In 2008 is dit strand aangesteld door de gemeente als leslocatie voor Scheveningen en Den Haag. De oprichters van de school zijn Ralph Schnepper en Lisette Slijm, na jaren lang ervaring als instructeur bij andere kitesurfscholen in Nederland en in het buitenland, is Kitesurfles.nl opgericht. Kitesurfles.nl is een jong bedrijf, maar nu al de grootste kitesurfschool op het Zuiderstrand.

Kitesurfles Locaties

Het Zuiderstrand in Scheveningen is de hoofd kitesurfles locatie van onze kitesurfschool. Hier is onze kitesurfschool te gast bij strandpaviljoen De Staat, waardoor onze cursisten gebruik kunnen maken van de douche en restaurant. Stranttent De Staat is de nr. 1 beste strandtent van 2011 volgens de Nieuwe Revu. 

Tevens hebben wij alternatieve locaties Velsen-Noord en Rockanje waar we met de kitesurfschool naartoe gaan als de wind in Scheveningen slecht is. Klik hier voor meer informatie en de route van deze locaties. 

Kitesurf Team

Kitesurfen is onze grootste passie en dat brengen wij graag over op anderen. Wij hebben meerdere gecertificeerde IKO instructeurs die met veel plezier 7 dagen per week in de ochtend, middag en avond kitesurfles geven in het Nederlands, Engels of Duits. Al onze instructeurs zijn ervaren in het vak en getraind om les te geven volgens de richtlijnen van de IKO. Op deze manier zijn de kitesurflessen van onze kitesurfschool van zeer hoog niveau, doordat de veiligheid en kwaliteit bij onze kitesurfleraren hoog in het vaandel staan. Wanneer zij niet aan het les gegeven zijn, staan zij op het water om hun nieuwste moves te oefenen. Er hangt een relaxte surfvibe op de school. Wij proberen altijd alles zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, maar uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de wind.

Kitesurf Materiaal

Zoals eerder vermeld, staan kwaliteit en veilig bij ons voorop. Daarom hebben wij gekozen voor de beste kitesurfmerken Cabrinha en NPX. Ieder jaar vernieuwen wij onze materialen, dit omdat er ieder jaar weer verbeteringen zijn op het gebied van veiligheid en om zo de kwaliteit te behouden.

 

Bedrijfsgegevens Kitesurfschool Kitesurfles

Postadres / bezoekadres: Prins willemstraat 41, 2581ht Den Haag

KVK nummer 57921032
BTW nummer NL001849673B59
IBAN NL51 RABO 0132676125

Informatie kitesurflessen

Over kitesurfles.nl

Kitesurf lesprogramma

Reserveren inplannen

Geschikte kitesurfweer

Voorwaarden